ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΠΑΟΚ-Σαχτέρ Καραγκαντί: 1-1 (σε εξέλιξη, β’ ημίχρονο)

παοκ-σαχτέρ-καραγκαντί-1-1-σε-εξέλιξη-β-666527

Στο 75’ ο Αθανασιάδης έφερε το παιχνίδι στα ίσα – Με πέναλτι στο 50’ η Σαχτέρ άνοιξε το σκορ (ΑΝΤ1)

Τη φετινή του προσπάθεια στους ομίλους του Europa League ξεκινάει απόψε ο ΠΑΟΚ, ο οποίος υποδέχεται στην άδεια Τούμπα τη Σαχτέρ Καραγκαντί.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» αντιμετωπίζει τους Καζάκους, οι οποίοι πραγματοποίησαν ταξίδι οχτώ ωρών για να φτάσουν στη Θεσσαλονίκη και έχουν τη χαμηλότερη βαθμολογική συγκομιδή απ’ όλες τις ομάδες της διοργάνωσης.

Θεωρητικά οι παίκτες του Χουμπ Στέφενς δεν θα έχουν κανένα πρόβλημα να επικρατήσουν της αποψινής τους αντιπάλου, όμως η περσινή πρωταθλήτρια Καζακστάν έδειξε στους αγώνες με την Σέλτικ για τα προκριματικά του Champions League πως δεν είναι αμελητέα δύναμη.

Για τον λόγο αυτό ο Ολλανδός τεχνικός περιμένει από τους παίκτες του να μπουν με την απαραίτητη σοβαρότητα και να μην υποτιμήσουν στιγμή την Σαχτέρ, παίρνοντας παράλληλα την πρώτη τους νίκη τη φετινή σεζόν στην Ευρώπη (δεν κατάφεραν κάτι ανάλογο στα προκριματικά του Champions League).

Ο 60χρονος προπονητής σκοπεύει να τοποθετήσει κάτω από τα δοκάρια τον Χακόμπο, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Κίτσιου, Κατσουράνη, Βίτορ και Τζαβέλλα.

Ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν ο Νίνης και ο Τζιόλης, ενώ στα πλάγια θα είναι ο Στοχ και ο Λούκας.

Το επιθετικό δίδυμο θα αποτελέσουν οι Αθανασιάδης και Σαλπιγγίδης. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Γλύκος, Λίνο, Κατσικάς, Λάζαρ, Ολίσε, Βούκιτς, Γεωργιάδης και Νέτσιντ.

Στο απέναντι στρατόπεδο, οι Καζάκοι θα αγωνιστούν με τους Μόκιν (τερματοφύλακας), Βασίλιεβιτς, Μάλιι, Ταράσοφ, Ντζίντιτς, Σίμτσεβιτς (άμυνα), Βίτσιους, Κάνιας (ως αμυντικά χαφ), Φινοτσένκο, Γκαζαριάν (στα άκρα) και Χιζνιτσένκο (στην κορυφή της επίθεσης).

Τον αγώνα του ΠΑΟΚ με την Σαχτέρ θα σφυρίξει ο Φρέντι Φότρελ από την Γαλλία.

protothema.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου