ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

«Η καλύτερη ομάδα»

η-καλύτερη-ομάδα-684549

Η φετινή ομάδα είναι η καλύτερη της Β’ Εθνικής και καλύτερη από πολλές ομάδες της Σούπερ Λιγκ, ανέφερε για τον Ολυμπιακό στην παρουσίαση των νέων παικτών ο πρόεδρος της ΠΑΕ Δημήτρης Καραγιάννης, ενώ ταυτόχρονα ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού Βόλου κάλεσε τους φίλους της ομάδας να στηρίξουν την προσπάθεια.

Τα 14 νέα μεταγραφικά του αποκτήματα παρουσίασε χθες η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου με το κλίμα στην εκδήλωση να είναι πανηγυρικό.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Δημήτρης Καραγιάννης στην ομιλία του τόνισε τα εξής:

«Η διοίκηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου κι εγώ νιώθουμε την ανάγκη ότι για την φετινή ομάδα κάναμε ότι καλύτερο μπορούσαμε. Αισθανόμαστε πως κάναμε ότι περνούσε από το χέρι μας και παραπάνω απ’ αυτό που είχαμε προϋπολογίσει. Το ίδιο πρέπει να πράξουν και οι φίλαθλοι τους οποίους περιμένω να σταθούν δίπλα στην ομάδα. Όχι όμως ότι έχω παράπονο αλλά θέλω ακόμα μεγαλύτερη συμπαράσταση.

Η ομάδα της καρδιάς μας είναι μία. Εμείς κάναμε την τεράστια προσπάθειά μας την οποία θα χαρακτηρίσω υπέρβαση και ξέρετε πολύ καλά ότι αν είχαμε αναλάβει νωρίτερα τις τύχες της ομάδας, σε κατάλληλη εποχή πέρυσι θα ήμασταν Σούπερ Λίγκα. Αυτό είναι μία απάντηση, σε σχετικά λίγους, που μας κρίνουν και μας κατακρίνουν.

Εμείς πιστεύουμε πως η φετινή ομάδα είναι οπωσδήποτε καλύτερη από τις ομάδες της Β’ Εθνικής και καλύτερη από πολλές ομάδες της Σούπερ Λίγκα. Καλώ τους φιλάθλους και πάλι να σταθούν δίπλα στην ομάδα και καλώ όλους τους παίκτες ανεξαρτήτου, ονόματος, ηλικίας και θέσης να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό ώστε η ομάδα να πετύχει τους στόχους της».

Στη συνέχεια έγινε η παρουσίαση των 14 καινούργιων παικτών, ενώ η τελευταία μεταγραφή, του σέντερ φορ Μάριο Γκούρμα θα ανακοινωθεί ίσως και σήμερα. Ο παίκτης βρίσκεται από χθες βράδυ στο Βόλο, αφού πέρασε με επιτυχία τα εργομετρικά.

Η παρουσίαση έγινε στο Forum του ξενοδοχείου Park όπου οι παίκτες παρέλαβαν τις νέες τους φανέλες και δήλωσαν αισιόδοξοι.

Οι 14 νέοι παίκτες που παρουσιάστηκαν ήταν οι εξής:

Χρήστος Μελίσσης – Δημήτρης Αρβανίτης – Γιάννης Κατσίκης – Γιάννης Γκέσιος – Λευτέρης Γιαλούσης – Νόε Ακόστα – Θανάσης Δεινόπαπας – Αλέξανδρος Ζέρης – Στάθης Ρόκας – Μιχάλης Πανανικόλας – Ντάνι Πόνσε – Θανάσης Γεωργίου – Δημήτρης – Οδυσσέας Κεσίδης και Νίκος Ντινόπουλος. Απομένει η επισημοποίηση της 15ης μεταγραφής του Μάριο Γκούρμα.

Επίσης, ο κ. Καραγιάννης επισήμανε ότι η άδεια καταλληλότητας του ΕΑΚ έχει παρθεί εδώ και ένα μήνα, ενώ άφησε ανοικτό παράθυρο και για άλλες μεταγραφές, καθώς τόνισε χαρακτηριστικά ότι «με τη μεταγραφή του σέντερ φορ ενδεχομένως να μην έχει ολοκληρωθεί το ρόστερ και ότι οι μεταγραφές τελειώνουν στις 13 Σεπτεμβρίου».

Από τους παίκτες ο Γιάννης Κατσίκης ανέφερε πως ήταν σημαντικό που κέρδισε την άνοδο με τον Απόλλωνα και εύχεται να το πετύχει πάλι τη νέα σεζόν, με τον Ολυμπιακό Βόλου που είναι μία εξίσου μεγάλη και θα έλεγα ακόμη μεγαλύτερη ομάδα. Ο Θανάσης Δεινόπαπας έκανε λόγο για μεγάλο ανταγωνισμό σε κάθε θέση κι αυτό είναι καλό, ενώ ο νεαρός Νίκος Ντινόπουλος δήλωσε χαρούμενος που βρίσκεται στην ομάδα για να πανηγυρίσει την άνοδο, τονίζοντας πώς κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κερδίσει μια θέση στο ρόστερ.

Πριν την παρουσία η ΠΑΕ είχε ανακοινώσει τα νούμερα στις φανέλες των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού Βόλου για τη νέα αγωνιστική περίοδο που είναι τα εξής:

Θοδωρής Γκίτκος 1

Θανάσης Μπόρας 2

Δημήτρης Κόμνος 3

Χρήστος Μελίσσης 4

Δημήτρης Αρβανίτης 5

Γιάννης Κατσίκης 7

Θανάσης Πινδώνης 8

Γιάννης Γκέσιος 9

Μάριο Μπρέσκα 10

Κώστας Καπετάνος 11

Παναγιώτης Κατσιαρός 14

Λευτέρης Γιαλούσης 15

Νόε Ακόστα 17

Θανάσης Δεινόπαπας 19

Αλέξανδρος Ζέρης 20

Στάθης Ρόκας 21

Μιχάλης Πανανικόλας 22

Ντάνι Πόνσε 23

Αγγελος Κολημήτρας 25

Αγγελος Σταυράκης 26

Σταμάτης Καρράς 27

Θανάσης Γεωργίου 30

Εγκούτου Ολίσε 32

Δ.Οδυσσέας Κεσίδης 44

Θανάσης Κωστούλας 52

Γιανίκ Γιενγκά 77

Νίκος Ντινόπουλος 96

Επίσης, ανακοινώθηκε ότι έπειτα από ψηφοφορία μεταξύ των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού Βόλου, οι τέσσερις αρχηγοί που εκλέχθησαν κατά σειρά είναι η εξής: Θανάσης Κωστούλας, Παναγιώτης Κατσιαρός, Θοδωρής Γκίτκος και Μάριο Μπρέσκα.

Αύριο το φιλικό

Αύριο Κυριακή 8/9 η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου δείχνει για μία ακόμη φορά το κοινωνικό της πρόσωπο. Στις 7.30 μ.μ. η ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου υποδέχεται στο Πανθεσσαλικό τον Αρη, σε ένα φιλικό όπου τα έσοδα θα διατεθούν για την ενίσχυση του Ερασιτέχνη, στους άπορους της Ιεράς Μονής Δημητριάδος και Αλμυρού αλλά και Ορφανοτροφείο Βόλου.

Η προπώληση των εισιτηρίων για το φιλικό της Κυριακής και της συναυλίας που θα ακολουθήσει, συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς στα γνωστά σημεία, ενώ την Κυριακή από τις 2.00 μ.μ. τα εισιτήρια θα διατίθενται από το εκδοτήρια του Πανθεσσαλικού σταδίου.

Επιμέλεια: Βασίλης Ζηνέλης

Φωτογραφίες: Ηλίας Καράτσαλος

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου