ΤΟΠΙΚΟ

Αυλαία στις μεταγραφές για Αετό

αυλαία-στις-μεταγραφές-για-αετό-690709

Στην προθήκη ακόμη τεσσάρων ποδοσφαιριστών προχώρησε ο Αετός Κερασιάς, καθώς σε συνεργασία της Διοίκησης με την τεχνική ηγεσία αποκτήθηκαν οι Γεώργιος Μπαλτσιάκης, Λεωνίδας Καρυπίδης, Παναγιώτης Γκουγιάνος και Κώστας Παπαναγιώτου.

Οι τέσσερις αυτές προσθήκες έρχονται μετά την απόκτηση των Τσιουρή, Χαραλαμπίδη, Τσαμπάζη και Φέζο, ολοκληρώνοντας έτσι τον φετινό μεταγραφικό σχεδιασμό του συλλόγου που θα την βρει να αγωνίζεται στην Β’ Κατηγορίας της Ε.Π.Σ.Θ.

Αναφορικά με τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα του συλλόγου:

Ο Μπαλτσιάκης είναι 23 ετών και αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός, φορώντας πέρυσι τη φανέλα του Θησέα Αγριάς με την οποία σημείωσε και επτά τέρματα στην Α’ Κατηγορία, και πιστεύεται ότι θα αποτελέσει τον ακρογωνιαίο λίθο στην άμυνα του Αετού, ο οποίος φέτος θα συμμετέχει στη Β’ Κατηγορία.

Ο Καρυπίδης είναι 19 ετών και παίζει στη θέση του αμυντικού μέσου και αγωνίζονταν και αυτός πέρυσι με τον Θησέα Αγριάς, ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί και στον Ηρακλή Πτολεμαΐδας, μετρώντας πολλές παρουσίες.

Ο Γκουγιάνος, είναι 16 ετών και η θέση του είναι ως αριστερό μπακ, με το Ρήγα Φεραίο να τον παραχωρεί ως δανεικό στην ομάδα του Κώστα Σπαθούλα με κύριο στόχο να πάρει εμπειρίες αλλά και ευκαιρίες συμμετοχής.

Οσον αφορά τον Παπαναγιώτου, σε ηλικία 17 ετών χρησιμοποιείται στη θέση του αριστερού μέσου και πέρυσι διατέλεσε από τα βασικά στελέχη της ομάδας Νέων της Νίκης Βόλου και παραχωρήθηκε στον Αετό, στα πλαίσια της συνεργασίας της ΠΑΕ Νίκη Βόλου με τον Αετό. Αντίθετα στην ομάδα Κ-17 της Νίκης θα βρεθούν από την ομάδα της Κερασιάς, ο 16χρονος Ντένις Ταμπάκου (αμυντικός μέσος) και ο 17χρονος επιθετικός Μάριος Πατσαρίκας.

Τέλος, από τον Αετό Κερασιάς παραχωρήθηκαν στον Απόλλωνα Καναλίων οι Γεώργιος Κουβάτας και Κώστας Κουζιώκας. Σε ανακοίνωσή της η ομάδα του Αετού Κερασιάς ευχαριστεί τις διοικήσεις της ΠΑΕ Νίκη Βόλου, του Ρήγα Φεραίου και του Θησέα Αγριάς για την παραχώρηση των ποδοσφαιριστών.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου