ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Παραιτήθηκε ο Στεβάνοβιτς!

παραιτήθηκε-ο-στεβάνοβιτς-699496

Ελλάς το μεγαλείο σου! Παραιτήθηκε ο προπονητής της Βέροιας, Γκόραν Στεφάνοβιτς επειδή έβλεπε παίκτες στα αποδυτήρια τους οποίους δεν ήξερε!

Βόμβα έσκασε το πρωί της Τρίτης (27/8) στη Βέροια καθώς ο Γκόραν Στέβανοβιτς υπέβαλλε την παραίτησή του από τον πάγκο της ομάδας. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα kerkidasport.gr ο Σέρβος τεχνικός έχει κάνει γνωστή την απόφασή του στον πρόεδρο της ομάδας, Γιώργο Αρβανιτίδη και μετά την αναμέτρηση της 3ης αγωνιστικής με τον Παναθηναϊκό θα αποτελέσει και τυπικά παρελθόν από την «βασίλισσα» του Βορρά.

Παρά τις προσπάθειες του προέδρου να τον μεταπείσει, ο Στεφάνοβιτς εμμένει στην αρχική του απόφαση, διότι δεν είχε λόγο στις μεταγραφές. Μάλιστα, τόνισε ότι για τις μεταγραφές των Σιόντη και Οικονόμου δεν είχε ιδέα και πως είδε τους δύο παίκτες για πρώτη φορά μέσα στα αποδυτήρια.

Με δηλώσεις του στο kerkidasport.gr ανέφερε τα εξής: «Μετά το ματς με τον Παναθηναϊκό και ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα, δεν θα συνεχίσω να βρίσκομαι στον πάγκο της ΒΕΡΟΙΑΣ. Η απόφασή μου είναι οριστική.

Δεν με ρώτησε κανένας για τις μεταγραφές, δεν ήξερα ποιους παίκτες και σε ποιες θέσεις παίρνουμε, ενώ δεν είχα καμία ενημέρωση για τις δύο τελευταίες μεταγραφές. Εγώ έφερα στην ομάδα μόνο τους Μρντάκοβιτς και Όστοϊτς.

protothema.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου