ΒΟΛΕΪ

Ξεκινάει τη Δευτέρα η Αργώ

ξεκινάει-τη-δευτέρα-η-αργώ-704832

Τη Δευτέρα 26 Αυγούστου και ώρα 18.00 στο γήπεδο του Κενταύρου, έχει καθοριστεί το πρώτο ραντεβού της νέας αγωνιστικής περιόδου για τις αθλήτριες των αγωνιστικών ομάδων βόλεϊ του Α.Σ. ΑΡΓΩ. Ύστερα από μία πολύ πετυχημένη περσινή σεζόν, η Βολιώτικη ομάδα στοχεύει φέτος να μπει ακόμη πιο δυνατά στο παιχνίδι των διακρίσεων και γι αυτό το λόγο έχει προγραμματίσει ένα δίμηνο πολύ σκληρής και επίπονης προετοιμασίας για τις αθλήτριές της, ώστε να είναι πανέτοιμη για τα πρωταθλήματα όλων των κατηγοριών που θα συμμετάσχει.

«Η πορεία της ομάδας μας τα τέσσερα χρόνια από την εμφάνισή της είναι συνεχώς ανοδική και αυτό μας γεμίζει αισιοδοξία και δύναμη να συνεχίσουμε», δηλώνει το προπονητικό δίδυμο Βαγγέλη Σταθόπουλου και Σπύρου Γεωργουλά. «Όλα είναι θέμα δουλειάς η οποία πρέπει να είναι μεθοδική και βάση προγραμματισμού και για μας φέτος ο πήχυς έχει μπει ακόμη πιο ψηλά, αφού υπάρχουν στόχοι σε όλες τις κατηγορίες. Ενώ πολύ σημαντική θα είναι φέτος, η παρουσία στις τάξεις της ομάδας, του διεθνούς αθλητή και τεχνικού Μπάμπη Ρήγα».

Η ΑΡΓΩ θα συμμετάσχει φέτος στο πρωτάθλημα της Β΄Εθνικής κατηγορίας γυναικών, καθώς επίσης και στα πρωταθλήματα της περιφέρειας κεντρικής Ελλάδος στις κατηγορίες, νεανίδων, κορασίδων, παγκορασίδων, εφήβων και παίδων. Τον όμιλο της Β΄ Εθνικής απαρτίζουν οι ομάδες: Α.Σ. ΑΡΓΩ ΒΟΛΟΥ, Γ.Σ. ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ, Γ.Σ. ΑΛΜΥΡΟΥ, Α.Ο. ΣΟΥΦΛΑΡΙΩΝ, ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΑΜΠΕΛΩΝΑ, Γ.Σ. ΛΑΜΙΑΣ, Γ.Σ. ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ και Γ.Σ. ΒΟΛΟΥ.

*Ξεκίνησαν οι εγγραφές στις ακαδημίες και τα τμήματα υποδομής του Α.Σ. ΑΡΓΩ, με έναρξη προπονήσεων στις 5 Σεπτεμβρίου. Ο Α.Σ. ΑΡΓΩ volley & beach volley, απευθύνει κάλεσμα προς όλα τα κορίτσια και αγόρια που επιθυμούν να μπουν στο όμορφο αυτό άθλημα και να μάθουν τα μυστικά του. Για πληροφορίες – εγγραφές οι ενδιαφερόμενες-οι , μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα :6944604262 και 6974373947.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου