ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Άλλαξε χέρια η ΑΕΛ

άλλαξε-χέρια-η-αελ-717187

Στα χέρια του Βαγγέλη Πλεξίδα βρίσκεται εδώ και λίγες ώρες η τύχη της ιστορικής ΑΕΛ. Ο επιχειρηματίας από τα Τρίκαλα πήρε 73 ψήφους έναντι 63 του Παναγιώτη Κιούση στην ψηφοφορία της ΓΣ του σωματείου, ενώ 10 δεν ψήφισαν.

Με βάση το καταστατικό θα έπρεπε να ακολουθήσει επαναληπτική ψηφοφορία ωστόσο ο κ. Κιούσης αποσύρθηκε τονίζοντας πως δεν θέλει να διχάσει, αναγνωρίζοντας παράλληλα την ήττα του.

Ο Βαγγέλης Πλεξίδας αμέσως μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων και εμφανώς συγκινημένος δήλωσε:

“Το βάρος που μου δώσατε σήμερα είναι πολύ μεγάλο. Ευχαριστώ τον κ. Κιούση για την κίνησή του, θα την έκανα και εγώ για το καλό της ομάδας. Είμαι ένας χορηγός που θέλω να βοηθήσω την ομάδα. Ευχαριστώ τη Λάρισα που μπήκε σε αυτή τη διαδικασία και μου δίνει τη μεγάλη αυτή τιμή”.

Πλέον ο επιχειρηματίας- που στο παρελθόν είχε ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο και την ομάδα των Τρικάλων- έχει μπροστά του αγώνα δρόμου ώστε η ΑΕΛ να είναι έτοιμη στις 22 Σεπτέμβρη και στην έναρξη του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.

Πρώτα μέλημά του είναι η εύρεση προπονητή, με τον Κώστα Παναγόπουλο να είναι το φαβορί. Μάλιστα ο πρώην προπονητής του Πανιωνίου αναμένεται τη Δευτέρα στη Λάρισα.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου