ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Τζαναβάρας:«Ακόμη δύο ή τρεις παίκτες»

τζαναβάραςακόμη-δύο-ή-τρεις-παίκτες-717243

Στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ Νίκη Βόλου μίλησε ο τεχνικός των «κυανολεύκων» Παναγιώτης Τζαναβάρας, στο περιθώριο της χθεσινής προπόνησης στα Τρία – Πέντε Πηγάδια της Νάουσας, όπου διεξάγεται η προετοιμασία της ομάδας.

Ο Κορίνθιος τεχνικός τόνισε πως προσπαθεί μαζί με τους συνεργάτες του, αλλά φυσικά και τους ποδοσφαιριστές, να χτίσουν μια σοβαρή αλλά και καλή ομάδα, λέγοντας επίσης πως στόχος είναι ο συνδυασμός, θεάματος αλλά και ουσίας.

Τέλος, δεν έκρυψε ότι προτεραιότητα της Νίκης είναι η απόκτηση ακόμη δύο ή τριών ποδοσφαιριστών, οι οποίοι μπορεί να ανακοινωθούν ακόμη και σήμερα.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για την προετοιμασία:

«Η προετοιμασία εξελίσσεται πολύ καλά. Χρειάζεται πολύ δουλειά, ιδιαίτερα στον τομέα μας φυσικής κατάστασης και μας δύναμης. Μέρα με την ημέρα η ομάδα βελτιώνεται, δουλεύουμε αρκετά καλά και το σημαντικό είναι ότι οι παίκτες έχουν αρχίσει να «δένουν» μεταξύ τους».

Για τα φιλικά παιχνίδια:

«Στα φιλικά θα βγάλουμε χρήσιμα συμπεράσματα σε ότι αφορά την κατάσταση που βρίσκεται ο κάθε παίκτης. Θα διαπιστώσουμε αν η καθημερινή δουλειά που γίνεται εδώ έχει θετικό αποτέλεσμα. Κάθε παίκτης θα χρησιμοποιηθεί για 45 με 60 λεπτά».

Για το αν θα υπάρξει μεταγραφική ενίσχυση:

«Αναμένουμε να έρθουν δύο ή τρεις ακόμη παίκτες, σε τομείς που έχουμε διαπιστώσει ότι υπάρχει πρόβλημα. Μέχρι το τέλος της εβδομάδας ίσως να έχουμε ολοκληρώσει το ρόστερ».

Για το ματς τι πρέπει να περιμένει ο φίλαθλος κόσμος της Νίκης:

«Αυτό που προσπαθούμε να κάνουμε είναι να χτίσουμε μια σοβαρή και καλή ομάδα, με προσανατολισμό μέσα στο γήπεδο, που θα ξέρει τι ζητάει τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση. Στόχος μας είναι η ομάδα να παίζει όμορφο ποδόσφαιρο και να συνδυάζει την ουσία με το θέαμα».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου