ΜΠΑΣΚΕΤ

«Παραλήρημα και ανάγκη επίδειξης πλούτου» απαντά ο Δ.Γιαννακόπουλος

παραλήρημα-και-ανάγκη-επίδειξης-πλο-718062

Με ειρωνική διάθεση απάντησε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος στην ανακοίνωση που εξέδωσαν την Τρίτη οι αδελφοί Αγγελόπουλοι σύμφωνα με την οποία κατά την τελευταία πενταετία, η ΚΑΕ Ολυμπιακός έχει καταβάλει στο ελληνικό Δημόσιο μόνο για φόρους αθλητών και προπονητών συνολικό ποσό που υπερβαίνει τα 25.000.000 ευρώ. Για «παραλήρημα και ανάγκη επίδειξης πλούτου» κάνει λόγο ο «ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Η επίσημη δήλωση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου:

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός πολύ πρόσφατα ολοκλήρωσε τον φορολογικό έλεγχο της τριετίας 2009-2012, τον οποίο η ίδια ζήτησε, και όλα κρίθηκαν σωστά από τους ελεγκτές όπως τα έβρισκαν πάντοτε όσο είναι ιδιοκτήτης η οικογένεια Γιαννακόπουλου. Τώρα όσον αφορά το παραλήρημα των τελευταίων ημερών και την ανάγκη επίδειξης πλούτου του ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Ολυμπιακός, έχω να του πω ότι όλοι εντυπωσιαστήκαμε».

Το φλέγον θέμα του γηπέδου απασχολεί έντονα τους «πράσινους», αφού δεν αποκλείεται να υπάρξει συνάντηση με τη διοίκηση του ΟΑΚΑ εντός της εβδομάδας. Στον Παναθηναϊκό αναζητούν εναλλακτικές λύσεις σε περίπτωση που χρειαστεί να μετακομίσουν από το κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων. Το κλειστό του Περιστερίου «Ανδρέας Παπανδρέου» για τις αναμετρήσεις στην Α1 και αυτό του Ελληνικού για τους αγώνες στην Ευρωλίγκα εξετάζει ο Παναθηναϊκός που βρίσκεται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τον Μάικ Μπατίστ για επιστροφή του Αμερικανού πάουερ φόργουορντ.

Σχετικά άρθρα : «Έχουμε δώσει 25 εκατ. ευρώ σε φόρους, ο Παναθηναϊκός πόσα;»

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου