ΤΟΠΙΚΟ

ΑΕΤΟΣ: Συνεχίζει με Βλαχάβα

αετοσ-συνεχίζει-με-βλαχάβα-720566

Με τον Απόστολο Βλαχάβα στη θέση του προέδρου θα συνεχίσει να πορεύεται ο Αετός Κερασιάς, όπως ανακοινώθηκε μετά την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου. Παράλληλα, Α’ αντιπρόεδρος θα είναι ο Βασίλειος Ψήφος, ενώ ο Β’ αντιπρόεδρος θα είναι ο Κωνσταντίνος Βασδέκης του Ιωάννη.

Γενικός γραμματέας εξελέγη ο Κωνσταντίνος Κυριαζής, ταμίας ο Γεώργιος Ζήσης, αναπληρωτής ταμίας ο Κωνσταντίνος Βασδέκης, Α’ γενικός αρχηγός ο Αναστάσιος Λάσκος, Β’ γενικός αρχηγός ο Γεώργιος Ζήσης, έφορος υλικού η Κατερίνα Κορδέλα, έφορος γηπέδου ο Αναστάσιος Λάσκος, υπεύθυνη μάρκετινγκ η ‘Έλενα Καβρέντζου, εκπρόσωπος ΕΠΣΘ ο Απόστολος Βλαχάβας και υπεύθυνος δημόσιων σχέσεων ο Απόστολος Κακλιας. Τέλος, μέλη θα είναι ο Νικόλαος Λάσκος, ο Κωνσταντίνος Βασδέκης του Δημητρίου, ο Νικόλαος Χασιώτης, ο Ευάγγελος Μανώλης και ο Δημήτριος Αναγνώστου.

Το νέο Δ.Σ του Αετού Κερασιάς ανακοίνωσε ότι «έχει στόχο την καλύτερη οργάνωση για την σωστή και ομαλή λειτουργία του ποδοσφαιρικού τμήματος, συνεχίζοντας πάντα με την ίδια φιλοσοφία, ώστε να δημιουργηθεί μία ομάδα με νεαρούς ποδοσφαιριστές, παίζοντας σωστό και όμορφο ποδόσφαιρο».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου