ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Ανακοίνωσε τον Τσίτα και Μανουσάκη

ανακοίνωσε-τον-τσίτα-και-μανουσάκη-720936

Από την ΑΕΚ στη Νίκη ο πολλά υποσχόμενος νεαρός επιθετικός

Συνέχεια στην μεταγραφική της ενίσχυση δίνει η Νίκη και χθες το έκανε με έναν πολλά υποσχόμενο νεαρό επιθετικό, που έχει παραστάσεις και από Σούπερ Λίγκα, σήμερα ίσως υπάρξει ανακοίνωση ενός έμπειρου και το τελείωμα μιας μεταγραφής Ισπανού φορ.

Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου ανακοίνωσε χθες την απόκτηση του 22χρονου επιθετικού, Θωμά Τσίτα, από την ΑΕΚ. Ο νεαρός επιθετικός μετρά στη Σούπερ Λίγκα, συνολικά 12 συμμετοχές. Είναι γεννημένος στα Γιαννιτσά και έγινε επαγγελματίας στον Ηρακλή Θεσσαλονίκης, όπου έπαιξε σε τρία ματς της πρώτης κατηγορίας, ενώ τις δυο τελευταίες σεζόν ήταν παίκτης της ΑΕΚ και αγωνίστηκε σε τέσσερα και πέντε ματς αντίστοιχα. Είναι ένας παίκτης που έχει την αίσθηση του γκολ, ενώ έχει χριστεί και διεθνής με την Εθνική Νέων.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ: «Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Θωμά Τσίτα, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για 1+1 χρόνο. Ο ύψους 1,90μ. επιθετικός, γεννήθηκε στις 30 Ιουλίου του 1991 και πέρυσι αγωνιζόταν στην ομάδα της ΑΕΚ. Ο Τσίτας έχει παίξει επίσης στον Ηρακλή, ενώ τη σεζόν 2010-2011 αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος Κ20 της Σούπερ Λίγκ, με 25 γκολ. Τη σεζόν 2009-10 ήταν και πάλι πρώτος σκόρερ με 20 γκολ, ενώ το 2008-09 στο πρωτάθλημα Κ17, σημείωσε 21 τέρματα».

Ο Θωμάς Τσίτας, το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Νίκης, που ήρθε από την ΑΕΚ και είναι 22 ετών, στις πρώτες του δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα της Νίκης τόνισε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στη Νίκη. Αν και είχα προτάσεις από ομάδες της Σούπερ Λίγκ, προτίμησα τη Νίκη επειδή είναι μεγάλη και νοικοκυρεμένη ομάδα και φυσικά επειδή φέτος θέλει να πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα.Από την πλευρά μου θα κάνω τα πάντα ώστε να πετύχουμε το στόχο της ανόδου. Θέλω να δικαιώσω τον πρόεδρο και τον προπονητή που με επέλεξαν».

Οσον αφορά τους ταλαντούχους παίκτες σε εκκρεμότητα υπάρχει και η τυπική ανακοίνωση του πρώτου σκόρερ της ΕΠΣΘ, Γιαννη Κορέτα.

Ισπανός φορ

Μετά την απόκτηση των Βασίλιεβιτς, Μασάνα και Γκολότσεβατς από την περασμένη Δευτέρα, η Νίκη Βόλου κινείται για ακόμη ένα ξένο ποδοσφαιριστή που αυτός θα είναι ο επιθετικός. Το ταξίδι του Σέρτζιαν Τσέροβιτς στην Ισπανία ολοκληρώθηκε και εκτός από τον Μασάνα, που έκλεισε παίκτης της Νίκης Βόλου, αναμένεται να είναι ακόμη ένας Ισπανός.

Ο Ισπανός φορ «πάτησε» Ελλάδα και όπως όλα δείχνουν αν όλα πάνε καλά θα ανακοινωθεί από την κυανόλευκη ΠΑΕ. Σύμφωνα με τις πληροφορίες είναι ένας παίκτης που έρχεται να κάνει τη διαφορά, αφού εκτός του ότι σκοράρει εύκολα, είναι ανίκητος εντός περιοχής και πολύ καλός και στις ασίστ.

Η περίπτωσή του θεωρούνταν αρκετά δύσκολη, αλλά φαίνεται πώς τελικά θα ντυθεί στα κυανόλευκα. Σιγά, σιγά τα «κομμάτια του παζλ» συμπληρώνονται για το ρόστερ της ομάδας του Παναγιώτη Τζαναβάρα, που βάζει ακόμη έναν ξένο ποδοσφαιριστή, δεύτερο Ισπανό, στη «μηχανή» της.

Την απόκτηση του πρώην παίκτη της Καλλονής Δημοσθένη Μανουσάκη ανακοίνωσε κι επίσημα η Νίκη Βόλου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Δημοσθένη Μανουσάκη, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για 1+1 χρόνο. Ο 32χρονος (19/1/1981) μέσος, έχει 117 συμμετοχές στην Α’ Εθνική με 11 γκολ και 147 συμμετοχές στη Β’ Εθνική με 24 τέρματα. Τις δύο τελευταίες σεζόν αγωνίστηκε με την Καλλονή ενώ στο παρελθόν έχει φορέσει τη φανέλα των Τρικάλων, του Εθνικού Άχνας, του Ιωνικού, του Χαϊδαρίου, του Αιγάλεω και της Χαλκηδόνας».

Δευτέρα η «πρώτη»

Την ερχόμενη Δευτέρα 22 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί η πρώτη προπόνηση – συγκέντρωση της ομάδας της Νίκης Βόλου ενόψει της σεζόν 2013-14.

Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου ανακοίνωσε χθες και επίσημα ότι η «πρώτη» θα διεξαχθεί στις 7μ.μ. στο Πανθεσσαλικό Στάδιο με την είσοδο να είναι ελεύθερη φυσικά για τους φιλάθλους.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Νίκη Βόλου: «Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου ενημερώνει πως η πρώτη συγκέντρωση της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν, θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα (22/7) στις 19:00, στο Πανθεσσαλικό Στάδιο και θα είναι ανοιχτή για τους φιλάθλους»

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου