ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Στα ερυθρόλευκα Δεινόπαππας, Γεωργίου και Ρόκας

στα-ερυθρόλευκα-δεινόπαππας-γεωργίο-722232

Παίκτες του Ολυμπιακού Βόλου θα πρέπει να θεωρούνται ήδη ο 25χρονος Θανάσης Δεινόπαππας, ο 27χρονος Θανάσης Γεωργίου και ο 29χρονος Στάθης Ρόκας, με τον τελευταίο να επιστρέφει και πάλι σε γνώριμα λημέρια.

Ο Γεωργίου αγωνίζεται ως τερματοφύλακας και ανήκε στην ομάδα του Φωκικού και θα ενισχύσει τα γκολποστ μαζί με τον Θοδωρή Γκίτκο, ο οποίος συνεχίζει, ενώ αμφίβολη είναι η παραμονή του Αγγελου Σταυράκη, ο οποίος όμως δεσμεύεται με συμβόλαιο.

Ο Δεινόπαππας από την άλλη αποτελεί παρελθόν από την περασμένη εβδομάδα από την οικογένεια της ΑΕΛ και αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός. Ο Δεινόπαπας πριν μεταβεί στη Λάρισα αγωνίστηκε στον Αγροτικό Αστέρα από όπου και πήρε μεταγραφή για την Κέρκυρα παίζοντας σε έξι παιχνίδια της Super League για να συνεχίσει στην Αναγέννηση Επανομής. Η σεζόν που ολοκληρώθηκε τον βρήκε να αγωνίζεται σε 30 παιχνίδια και να σημειώνει και πέντε γκολ.

Τέλος, ο γνωστός Στάθης Ρόκας που μπορεί να αγωνιστεί σε αρκετές θέσεις της μεσαίας γραμμής, κυρίως όμως ως αμυντικό χαφ, θα φορέσει και πάλι τα ερυθρόλευκα μετά από δύο χρόνια ,αποτελώντας παρελθόν από τον Πανιώνιο. Μάλιστα ο Ρόκας είχε και ευρωπαϊκές συμμετοχές με τον Ολυμπιακό Βόλου το καλοκαίρι του 2011 και χθες υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου