ΤΟΠΙΚΟ

Τάσος Λαγός: «Ανατρίχιασα με το περιβραχιόνιο»

τάσος-λαγός-ανατρίχιασα-με-το-περιβρ-722795

Μέγιστη τιμή για τον ίδιο, χαρακτήρισε ο Τάσος Λαγός που κατάγεται από τη Σούρπη και ξεκίνησε από τον Γ.Σ.Αλμυρού, το γεγονός πως ήταν για πρώτη φορά αρχηγός του Παναθηναϊκού, τονίζοντας πως όταν άκουσε ότι θα φορέσει το περιβραχιόνιο… ανατρίχιασε.

Ο νεαρός Μαγνησιώτης μέσος των «πράσινων», ηγήθηκε των προσπαθειών των συμπαικτών του στη φιλική νίκη (6-1) επί της μικτής ομάδας του Χέδερλαντ και κέρδισε το πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα ο Εμίρ Μπαϊράμι.

Μιλώντας στους απεσταλμένους δημοσιογράφους στην Ολλανδία, λίγο μετά το ματς, σχολίασε αρχικά πως: «Νομίζω ότι κάναμε πολλά πράγματα από αυτά που κάνουμε στις προπονήσεις. Βγάλαμε επιθετικότητα, όπως θέλει ο προπονητής αλλά κάναμε και κάποια λάθη που ήταν απόλυτα φυσιολογικά λόγω της κούρασης. Αλλά περισσότερο θέλαμε να λειτουργήσουν οι συνεργασίες που δουλεύουμε και αυτό έγινε. Οι περισσότεροι γνωριζόμαστε καλά. Μέρα με τη μέρα δουλεύουμε όλο και πιο σκληρά για να είμαστε έτοιμοι όταν πρέπει».

Αναφορικά με την αρχηγία που του ανατέθηκε από τον Γιάννη Αναστασίου και τη στιγμή που φόρεσε το περιβραχιόνιο στο μπράτσο, δήλωσε: «Δεν το περίμενα. Για να σας πω την αλήθεια, όταν μου το ανακοίνωσε ο προπονητής ανατρίχιασα. Με τιμά ιδιαίτερα να φοράω το περιβραχιόνιο του μεγαλύτερου συλλόγου στην Ελλάδα».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου