ΠΟΛΟ

Στην οκτάδα οι μικροί του ΟΥΚ

στην-οκτάδα-οι-μικροί-του-ουκ-724436

Στις οκτώ ομάδες που πήραν την πρόκριση για την Τελική φάση του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης Μίνι Παίδων είναι ο ΟΥΚ Βόλου, μετά τη διεξαγωγή των τελευταίων αγωνιστικών στους τρεις ομίλους της Β’ (ημιτελικής) φάσης.

Προκρίθηκαν, λοιπόν, οι ΠΑΟΚ, ΟΥΚ Βόλου, Άθως Χαλκιδικής από τον όμιλο Θεσσαλονίκης, οι Ν.Ο. Βουλιαγμένης, Παναθηναϊκός, Νηρέας Γέρακα από τον Α’ όμιλο Αττικής και οι Π. Φάληρο και Ολυμπιακός από τον Β’ όμιλο Αττικής.

Συγκλονιστικό ήταν το φινάλε στον όμιλο της Θεσσαλονίκης όπου ισοβάθμησαν για την 3η προνομιούχο θέση οι: Άθως Χαλκιδικής, Ηρακλής και ΠΑΣ Φοίβος στους 6 βαθμούς και τελικά ευνοήθηκε ο πρώτος στην καλύτερη διαφορά τερμάτων στα μεταξύ των τριών παιχνίδια.

Οι αγώνες της Τελικής φάσης του πρωταθλήματος Μίνι Παίδων θα γίνουν 12 – 14 Ιουλίου. Η κλήρωση των αγώνων θα πραγματοποιηθεί στις 26 Ιουνίου το μεσημέρι (13.30) στα γραφεία της ΚΟΕ.

Η σύνθεση της ομάδας του ΟΥΚ Βόλου έχει ως εξής: Νάσιος Κων/νος,Τέκος Παναγιώτης, Δίπλας Ευάγγελος, Νασιάκος Αλέξανδρος, Γκουτζιγιάννης Κων/νος, Βούλγαρης Παναγιώτης, Παπαγιάννης Αλέξης, Μουστακαλής Λουκάς, Μαρινάγης Γιάννης, Τσίκας Γιώργος, Βλιώρας Βασίλης, Ντόνας Μάρκος, Γαλάνης Νικηφόρος, Αποστολίδης Απόστολος, Κουφιδάκης Χρήστος, Γαργαλέτσος Απόστολος, Χατζόπουλος Νίκος, Καραγιάννης Εμιλιάνο. Προπονητές: Μεφσούτ Θωμάς, Ντόνας Γιώργος

Αναλυτικά τα αποτελέσματα ΟΜΙΛΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

(Κολυμβητήριο Ποσειδώνιο) Ηρακλής – ΟΥΚ Βόλου 6-10

ΠΑΟΚ – ΠΑΣ Φοίβος 19-6

Ν.Ο. Λάρισας – Άθως Χαλκιδικής 5-10

ΟΥΚ Βόλου – ΠΑΟΚ 3-16

ΠΑΣ Φοίβος – Ν.Ο. Λάρισας 9-8

Αθως Χαλκιδικής – Ηρακλής 9-11

Η Βαθμολογία (Τελική):

1.ΠΑΟΚ 15

2.ΟΥΚ Βόλου 12

3.Αθως Χαλκιδικής 6 ……………………………………………………………………..

4.Ηρακλής 6

5.ΠΑΣ Φοίβος 6

6.Ν.Ο. Λάρισας 0

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου