ΜΠΑΣΚΕΤ

Εφυγε ο Μαυρομιχάλης… ο Πρέκας έρχεται

εφυγε-ο-μαυρομιχάλης-ο-πρέκας-έρχετα-726973

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού Βόλου, αποτελεί ο προπονητής της ανδρικής ομάδας μπάσκετ, Φώνης Μαυρομιχάλης και ο Λάμπρος Πρέκας θα είναι πιθανόν ο νέος προπονητής της ανδρικής ομάδας, στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑΘ.

Όπως ανακοίνωσε ο ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου, έλυσε τη συνεργασία με τον Βολιώτη τεχνικό και πλέον βρίσκεται σε αναζήτηση του αντικαταστάτη του για να οδηγήσει τη νέα σεζόν την ομάδα στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑΘ.

Συγκεκριμένα: “Λύθηκε με κοινή συναίνεση η συνεργασία του προπονητού της αντρικής ομάδος μπάσκετ κου Μαυρομιχάλη. Ευχαριστούμε τον κο Μαυρομιχάλη για την προσφορά του στον Σύλλογο και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στην συνέχεια της καριέρας του. Εντός των ημερών θα ανακοινωθεί η συμφωνία με τον νέο Προπονητή που θα αναλάβει να οδηγήσει την αντρική ομάδα μπάσκετ στο Πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑΘ”.

Μετά από αυτό ο Λάμπρος Πρέκας θα είναι όπως όλα δείχνουν ο νέος προπονητής της ανδρικής ομάδας, του Ολυμπιακού Βόλου, που θα αναλάβει να οδηγήσει την ομάδα στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑΘ.

Ο Βολιώτης τεχνικός, που έχει φορέσει στο παρελθόν και τη φανέλα της ερυθρόλευκης ομάδας ως καλαθοσφαιριστής, ενώ έχει περάσει ξανά από τον πάγκο του συλλόγου, φαίνεται να τα έχει βρει σε όλα με τη διοίκηση.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι μένουν μόνο τα τυπικά για την ανακοίνωση της συμφωνίας. Ο Φώνης Μαυρομιχάλης, που όλα έδειχναν ότι θα συνέχιζε στην ομάδα, διαφώνησε στο οικονομικό κομμάτι και ο ΑΣ Ολυμπιακός ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας τους.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου