ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τον Ιούνιο το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Χάντμπολ Μίνι Αγοριών

τον-ιούνιο-το-πανελλήνιο-πρωτάθλημα-χ-774493

Τον Δήμαρχο Βόλου κ. Πάνο Σκοτινιώτη επισκέφθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Χειροσφαίρισης Ελλάδας (ΟΧΕ) Παντελής Χατζηϊωάννου, συνοδευόμενος από στελέχη της Ομοσπονδίας, ενόψει του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Χάντμπολ Μίνι Αγοριών που θα πραγματοποιηθεί στο Βόλο από τις 15 έως τις 21 Ιουνίου.

Κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τη σημαντική αυτή διοργάνωση, αλλά και γενικότερα οι προοπτικές συνεργασίας ανάμεσα στην ΟΧΕ και τον Δήμο Βόλου, με σκοπό η πόλη να αποτελέσει πυρήνα για την περαιτέρω ανάπτυξη του χάντμπολ στον χώρο της Κεντρικής Ελλάδας.

Η διεξαγωγή του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Χάντμπολ Μίνι Αγοριών στο Βόλο είναι το αποτέλεσμα σειράς επαφών μεταξύ των δυο πλευρών, που είχαν πραγματοποιηθεί το προηγούμενο διάστημα. Ο κ. Σκοτινιώτης τόνισε ότι ο Δήμος Βόλου στηρίζει κάθε προσπάθεια στον τομέα του αθλητισμού, ενδυναμώνοντας έτσι συνεχώς τη θέση της πόλης όχι μόνο στον εθνικό, αλλά και στον διεθνή, αθλητικό χάρτη.

Η συγκεκριμένη διοργάνωση επιβεβαιώνει τον δυναμισμό που αναπτύσσει ο Βόλος στη φιλοξενία σημαντικών αθλητικών γεγονότων και, επιπλέον, αναδεικνύει τις οργανωτικές δυνατότητες της πόλης και την επάρκεια υποδομών σε όλα τα αθλήματα. Σημειώνεται ότι ο Δήμος Βόλου διαθέτει δυο γήπεδα χάντμπολ στη Νέα Ιωνία και ένα στο ΕΑΚ.

Στη σημερινή συνάντηση συμμετείχαν επίσης ο Αντιπρόεδρος του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ., αρμόδιος για θέματα αθλητισμού, Ν. Μαυρόπουλος, ο Προϊστάμενος Αθλητικών Εγκαταστάσεων του ΔΟΕΠΑΠ Αντώνης Μυριτζής, ο Διευθυντής της Ο.Χ.Ε. Γιάννης Καρανάσιος, ο μάνατζερ των εθνικών ομάδων Γιάννης Βαρελτζής, ο Υπεύθυνος Ανάπτυξης και Ομοσπονδιακός Προπονητής Παίδων Παναγιώτης Ιατρούδης.

Όπως επισήμαναν ο Πρόεδρος και τα υπόλοιπα στελέχη της Ομοσπονδίας, στα σχέδια της Χ.Ο.Ε. είναι η διεξαγωγή στο Βόλο και άλλων αθλητικών εκδηλώσεων σημαντικού ενδιαφέροντος στο μέλλον.

(Δελτίο Τύπου Δήμου Βόλου)

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου