ΒΟΛΕΪ

Τρίτη και 4η θέση για Αργώ και Γ.Σ.Α

τρίτη-και-4η-θέση-για-αργώ-και-γ-σ-α-775736

Μετά από συναρπαστικά παιχνίδια στο Final 4 volley παγκορασίδων

Ολοκληρώθηκαν οι αγώνες του final 4 volley παγκορασίδων που διεξήχθησαν στον Βόλο, με τη συμμετοχή των τεσσάρων καλύτερων ομάδων της περιφέρειας κεντρικής Ελλάδας (ΑΣ ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ, ΑΣ ΑΡΓΩ ΒΟΛΟΥ, Γ.Σ. ΑΛΜΥΡΟΥ, ΕΑ ΛΑΡΙΣΑΣ).

Στους έξι συνολικά αγώνες που πραγματοποιήθηκαν, οι νεαρές αθλήτριες έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους αποδίδοντας βόλεϊ υψηλού επιπέδου , με αποκορύφωμα τη χθεσινή τελευταία αγωνιστική, όπου στο κατάμεστο Βάκης Παρασκευόπουλος, οι φίλαθλοι παρακολούθησαν δύο πολύ συναρπαστικά και θεαματικά παιχνίδια, στα οποία ο Ασκληπιός Τρικάλων επικράτησε με 3-2 σετ του Γ.Σ. Αλμυρού μετά από μάχη 2,5 ωρών και η ΕΑ Λάρισας κέρδισε με 3-1 σετ την Αργώ και κατέκτησε πανάξια τον τίτλο του πρωταθλητή.

Τους αγώνες τίμησαν με την παρουσία τους, η κα Νατάσα Οικονόμου Αντιδήμαρχος Βόλου, ο κος Κων/νος Χαλέβας πρόεδρος ΕΚΠΟΛ- Περιφερειακός Σύμβουλος, ο Δήμαρχος Αλμυρού κος Ευάγγελος Χατζηκυριάκος και ο κος Νικόλαος Ντόκος Σύμβουλος Δημοτικής Ενότητας Βόλου , οι οποίοι στο τέλος των αγώνων έκαναν τις απονομές των επάθλων και των μεταλλίων στις αθλήτριες.

Αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα των αγώνων:

ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ-ΑΣ ΑΡΓΩ ΒΟΛΟΥ 3-1 σετ

ΓΣ ΑΛΜΥΡΟΥ-ΕΑ ΛΑΡΙΣΑΣ 1-3 σετ

ΕΑ ΛΑΡΙΣΑΣ – ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ 3-1 σετ

ΑΣ ΑΡΓΩ ΒΟΛΟΥ– ΓΣ ΑΛΜΥΡΟΥ 3-1 σετ

ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ –ΓΣ ΑΛΜΥΡΟΥ 3-2 σετ

ΕΑ ΛΑΡΙΣΑΣ – ΑΣ ΑΡΓΩ ΒΟΛΟΥ 3-1 σετ

Τελική Κατάταξη:

ΕΑ ΛΑΡΙΣΑΣ 6β (9-3 σετ)

ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ 5β (7-6 σετ)

ΑΣ ΑΡΓΩ ΒΟΛΟΥ 4β (5-7 σετ)

ΓΣ ΑΛΜΥΡΟΥ 3β (4-9 σετ)

O ΑΣ ΑΡΓΩ ευχαριστεί θερμά την ΛΕΣΧΗ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΒΟΛΟΥ, για την παροχή υγειονομικής υποστήριξης καθ’όλη τη διάρκεια του τουρνουά, καθώς επίσης και την εταιρία ΕΨΑ για την ευγενή χορηγία των αναψυκτικών.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου