ΤΟΠΙΚΟ

Η Αγχίαλος στην Α΄ Κατηγορία

η-αγχίαλος-στην-α΄-κατηγορία-778867

Κέρδισε τη μια θέση ανόδου από το μπαράζ της Β΄ Κατηγορίας κερδίζοντας στα πέναλτι 4-3 την Δάφνη στον αγώνα μπαράζ

Η Αγχίαλος κέρδισε τη μια θέση ανόδου από το μπαράζ της Β΄ Κατηγορίας κερδίζοντας στα πεναλτι 4-3 την Δάφνη στον αγώνα κατάταξης για τη 2η θέση που οδηγεί στην απευθείας άνοδο στην Α΄κατηγορία.

Έσπασαν καρδιές στο Βελεστίνο, όπου φιλοξενήθηκε το μπαράζ, αφού μετά το 2-2 του κανονικού αγώνα νικητής δεν βγήκε και στα 120 λεπτά (2-2) και έτσι χρειάσθηκε η διαδικασία των πέναλτι (4-3).

Η ομάδα της Αγχιάλου από του χρόνου θα αγωνίζονται για πρώτη φορά στην ιστορία της στην μεγάλη κατηγορία της ΕΠΣΘ.

Στην κανονική διάρκεια του αγώνα οι δυο ομάδες ήρθαν 2-2 με την Δάφνη να προηγείται με αυτογκόλ του Μηδιάτη που στο 40΄αποβλήθηκε … και την Αγχίαλο να ισοφαρίζει 1-1 με τον Δανόπουλο.

Ο Παπαδόπουλος έδωσε πάλι προβάδισμα στη Δάφνη αλλά στο τέλος η Αγχίαλος έκανε το 2-2 με τον Γκινίδη στέλνοντας το ματς στην παράταση κι ενώ ειχε μείνει με 9 παίκτες λόγω αποβολής και του Σίμου .

Επίσης αποβληθήκαν για την Δάφνη προς το τέλος του αγωνα Σιδηρόπουλος και στην παράταση ο Μυλωνάς.

Στην παράταση το σκορ δεν άλλαξε και στην διαδικασία των πέναλτι ο γκολκίπερ της Αγχαλου απέκρουσε 2 πέναλτι και έδωσε την άνοδο στην ομάδα του.

ΑΓΧΙΑΛΟΣ: Καραγιώργος, Ζητούδης(76Δράγνες),Μαυρόπουλος, Μηδιάτης, Μπολιός, Σίμος, Κ.Κίτσος, Γκινίδης , Τσανάκας(59’ Ρούλης), Δανόπουλος, Φούκης (58’Βέτσικας).

ΔΑΦΝΗ: Μπαρτζώκας, Κίτσος(79΄Μυλωνάς), Φώτου , Τάτσος, Στρούγγης, Κουλάκογλου, Γιαννόπουλος (56΄Τσένα), Τσιμπανάκος , Τσομπανόπουλος(46΄ Ζαγκαβιέρος), Παπαδόπουλος, Σιδηρόπουλος .

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου