ΒΟΛΕΪ

Επικράτηση των παγκορασίδων της Αργούς

επικράτηση-των-παγκορασίδων-της-αργο-784141

Ανετα επικράτησε η ομάδα παγκορασίδων του ΑΣ ΑΡΓΩ του ΓΣ ΒΟΛΟΥ με 3-0 σετ, στον τελευταίο αγώνα της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, ο οποίος πραγματοποιήθηκε το Σάββατο στο κλειστό Εκθεσιακό Κέντρο Βόλου.

Η ΑΡΓΩ είχε πολύ καλή απόδοση στο παιχνίδι της και δεν επηρεάστηκε καθόλου από την απουσία της βασικής κεντρικού της ομάδας Βασιλικής Διάλλα, η οποία δεν συμμετείχε λόγω ασθένειας.

Το προπονητικό team είχε την ευκαιρία να χρησιμοποιήσει όλες τις παίκτριες που είχε στη διάθεσή του και ιδιαίτερα τα νεαρά κορίτσια που θα αποτελέσουν την ομάδα της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Μετά το νικηφόρο αυτό αποτέλεσμα, η Αργώ τερμάτισε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας και πήρε το εισιτήριο για τη β΄φάση, όπου θα αντιμετωπίσει τον ΓΣ ΛΑΜΙΑΣ σε διπλούς αγώνες (εντός-εκτός έδρας) και ο νικητής θα προκριθεί στο final four της περιφέρειας κεντρικής Ελλάδας.

ΑΣ ΑΡΓΩ: ( ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ Ε– ΓΕΩΡΓΟΥΛΑΣ ΣΠ) ΚΟΥΤΣΟΥΝΙΔΗ Σ, ΚΑΣΤΑΝΟΥ Λ, ΓΕΩΡΓΟΥΛΑ Κ, ΚΑΤΣΙΦΑ Κ, ΓΑΚΗ Σ, ΛΩΡΙΔΑ Ν, ΓΚΑΛΑΚΟΥ Ε, ΠΟΛΥΖΩΗ Μ, ΡΕΓΚΛΗ Φ, ΚΟΝΙΣΤΗ ΑΝ, ΑΥΓΕΡΙΝΟΥ ΕΙΡ, ΤΣΙΤΣΙΓΙΑΝΝΗ Μ.

Πρωτιές για την Αργώ στο τουρνουά mini volley της Λαμίας

Δύο χρυσά μετάλλια πήραν τα κορίτσια και τα αγόρια του ΑΣ ΑΡΓΩ, στο τουρνουά mini volley που διοργανώθηκε το Σαββατοκύριακο στη Λαμία από τον Γυμναστικό Σύλλογο Λαμίας σε συνεργασία με την ΕΣΠΕΚΕΛ.

Στο τουρνουά έλαβαν μέρος 30 συνολικά ομάδες, από όλη τη Θεσσαλία και την κεντρική Στερεά Ελλάδα και συμμετείχαν 150 αθλητές και αθλήτριες.

Για την ΑΡΓΩ η πρωτιά που πήρε και στις δύο κατηγορίες (αγόρια –κορίτσια ηλικίας 12-15 ετών) αποτελεί μια πολύ σημαντική επιτυχία , δείγμα της πολύ καλής και μεθοδικής δουλειάς που γίνεται στα αναπτυξιακά τμήματα του Συλλόγου.

Την ομάδα που κέρδισε την πρώτη θέση στην κατηγορίας των κοριτσιών αποτελούσαν οι Γκαλάκου Ελένη,Λωρίδα Νάνσυ, Κατσίφα Κων/να, Ζαφειρίου Κατερίνα, Ζαιμιώτη Έλενα,Τσιτσιγιάννη Μαρία. Πολύ καλή εμφάνιση έκανε και η δεύτερη ομάδα της Αργούς, με τις Πολυζώη Μαρία,Αυγερινού Ειρήνη, Κονιστή Άννα, Μπάμπαλη Χριστίνα, Ρέγγλη Φωτεινή, Τζικοπούλου Χρυσούλα.

Την ομάδα των αγοριών που πήρε την πρώτη θέση αποτέλεσαν οι Σδρούλιας Στέλιος, Λομνσάνζε Αλέξανδρος, Αντώνης Λεμονής, Μπαιράμη Χάμζα

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου