ΤΟΠΙΚΟ

Βολιώτες κωπηλάτες σε Διεθνή Ρεγκάτα στην Ιταλία

βολιώτες-κωπηλάτες-σε-διεθνή-ρεγκάτα-790689

Με βολιωτικη συμμετοχή και συνολικά 15 αθλητές θα πάρει μέρος η Εθνική ομάδα κωπηλασίας στη διεθνή ρεγκάτα «27ο Memorial Paolo D’Aloja», που διεξάγεται το Σαββατοκύριακο 20-21 Απριλίου στο Πιεντιλούκο της Ιταλίας.

Με την Εθνική ομάδα κωπηλασίας είναι και οι Βολιώτες αθλητές Μιχάλης Κουσκουρίδας, Αλέξανδρος Λουλούδης και Κωνσταντίνος Χρηστομάνος.

Πρόκειται για την πρώτη συμμετοχή των Ελλήνων αθλητών σε διεθνές επίπεδο για το 2013 και το προπονητικό επιτελείο θα έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει διάφορα πληρώματα και συνδυασμούς.

Την αποστολή που αναχώρησε το πρωί της Τετάρτης (17/4) απαρτίζουν οι:

Κατερίνα Νικολαϊδου, Αθηνά Αγγελοπούλου, Ελένη Διαμάντη, Στέλλα Κουμπλή , Διονύσης Αγγελόπουλος, Μιχάλης Κουσκουρίδας, Αλέξανδρος Λουλούδης, Κωνσταντίνος Χρηστομάνος, Γιώργος Κόνσολας, Νίκος Αφεντούλης, Λευτέρης Κόνσολας, Γιώργος Παπασακελλαρίου, Γιάννης Ζήσης, Παναγιώτης Μαγδανής και Σπύρος Γιάνναρος.

Τους αθλητές συνοδεύουν ο τεχνικός σύμβουλος της ΕΚΟΦΝΣ Τζιάνι Ποστιλιόνε και οι ομοσπονδιακοί προπονητές Σάκης Αθανασιάδης, Τόλης Παλαιοπάνος, Χρόνης Βλασταρίδης και Κώστας Κοντομανώλης.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου