ΤΟΠΙΚΟ

Εξι μετάλλια για τον Ακρατο

εξι-μετάλλια-για-τον-ακρατο-790694

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ποδηλασίας πίστας

Με έξι μετάλλια επέστρεψε από το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα πίστας Εφήβων-Παίδων-Κορασίδων που πραγματοποιήθηκε στις 11-14/4/2013 στο ολυμπιακό ποδηλατοδρόμιο της Αθήνας η ομάδα του Άκρατου Βόλου και έδειξε ότι και οι πιο μικροί αθλητές της ομάδας του Βόλου ακολουθούν τα πατήματα των ανδρών.

Παρότι η ομάδα αποτελείται από αθλητές που είναι πρώτη χρονιά στην κατηγορία τους, κατάφεραν να πρωταγωνιστήσουν στους τελικούς των αγωνισμάτων του sprint αλλά και στα αγωνίσματα αντοχής και απέδειξαν έμπρακτα ότι έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην Ελλάδα και μπορούν να εκπροσωπήσουν τη χώρα μας σε Πανευρωπαϊκά και Παγκόσμια Πρωταθλήματα.

Ωστόσο, πρέπει να επισημάνουμε ότι στο αγώνισμα ΚΕΙΡΙΝ των εφήβων, 100μ πριν από τον τερματισμό, τρεις αθλητές μπερδεύτηκαν, έπεσαν και τραυματίστηκαν ελαφρά, με τον εκπρόσωπο του Άκρατου Βολου, Δημήτρη Χίο, να ζητάει επανάληψη του τελικού. Κάτι τέτοιο ωστόσο δεν έγινε, με αποτέλεσμα οι Βολιώτες να κάνουν λόγο για αλλοίωση αποτελέσματος.

Αργυρό μετάλλιο κατέκτησε το ομαδικό σπριντ εφήβων με τους Μουστάκα, Νταή και Ρήγα, καθώς και ο Στέφανος Κλόκας στο σκρατς εφήβων και η Ελένη Μάρκου στην κατηγορία κορασίδων στα 500μ. ατομικής χρονομέτρησης.

Το χάλκινο μετάλλιο πήραν οι Μουστάκας, Ρήγας, Ζουρναρέλης και Κλόκας στο ομαδικό πουρσουιτ, ο Στέφανος Κλόκας στο αγώνισμα των πόντων και η Ελένη Μάρκου στα 200μ ταχύτητας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου