ΜΠΑΣΚΕΤ

Με πρόστιμο 9.000 ευρώ τιμωρήθηκε ο Παναθηναϊκός

με-πρόστιμο-9-000-ευρώ-τιμωρήθηκε-ο-παναθη-796076

Πρόστιμο 9.000 ευρώ επέβαλλε στν Παναθηναϊκό η πειθαρχική επιτροπή της Ευρωλίγκας, μετά την καταγγελία της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, για τα όσα συνέβησαν στο τελευταίο ματς του Top 16 στο ΟΑΚΑ στις 4 Απριλίου.

Η συμπεριφορά των οπαδών των «πρασίνων» επέφερε το πρόστιμο στην ΚΑΕ, ενώ θα πρέπει να επισημανθεί ότι η διοργανώτρια αρχή έστειλε «τελεσίγραφο» στην ελληνική ομάδα ότι την επόμενη φορά που θα παρατηρηθούν παρόμοια περιστατικά (ρήψη αντικειμένων από την εξέδρα στον πάγκο της αντιπάλου ομάδας), τότε η τιμωρία που θα επέλθει θα είναι ο αποκλεισμός της έδρας. Αυτό σημαίνει οτι οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού θα πρέπει να είναι άκρως προσεκτικοί στα δύο προσεχή εντός έδρας ματς με τη Μπαρτσελόνα για τα πλέι οφ.

Επίσης, η ΚΑΕ ενημέρωσε την Ευρωλίγκα ότι θα λάβει επιπλέον μέτρα προστασίας εντός κι εκτός του αγωνιστικού χώρου ενόψει του αγώνα της ερχόμενης Τρίτης με τη «Μπάρτσα», έτσι ώστε να αποφευχθούν τυχόν έκτροπα. Επίσης η πειθαρχική επιτροπή θα συνεχίσει την έρευνα μετά τις καταγγελίες των ανθρώπων του Παναθηναϊκού για τους διαιτητές της πρώτης αναμέτρησης με τη Μπαρτσελόνα στο «Παλαου Μπλαουγκράνα».

Σχετικά άρθρα : «Έφτυναν, κάπνιζαν, πετούσαν αντικείμενα» λέει η ΤΣΣΚΑ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου