ΒΟΛΕΪ

Αργώ: Μεγάλη νίκη οι παγκορασίδες

αργώ-μεγάλη-νίκη-οι-παγκορασίδες-797956

Μεγάλη νίκη με 3-0 σετ, πέτυχαν οι παγκορασίδες της Αργούς την Κυριακή , στο κλειστό γυμναστήριο Βάκης Παρασκευόπουλος, επί του Φιλαθλητικού Λάρισας και έκαναν μεγάλο άλμα για την πρόκρισή τους στην επόμενη φάση.

Οι κυανέρυθρες έπαιξαν αυτό το παιχνίδι κυριολεκτικά «με την πλάτη στον τοίχο», αφού σε περίπτωση ήττα τους, θα έμεναν έξω από την επόμενη φάση. Το πάθος όμως με το οποίο έπαιξε η Βολιώτικη ομάδα και η μεγάλη αποτελεσματικότητα στην επίθεση από τις Βασιλική Διάλλα και Σύλια Κουτσουνίδη, τις οποίες τροφοδότησε άψογα η πασαδόρος της ομάδας Νάντια Γεωργουλά, της έδωσαν μια μεγάλη νίκη και έφεραν πλέον σε πολύ δύσκολη θέση την ομάδα της Λάρισας που κινδυνεύει να αποκλειστεί αν στραβοπατήσει στη συνέχεια, στον αγώνα με τον ΓΣ Αλμυρού.

Η διακύμανση των σετ (25-17,27-25,25-19).

Με την ΑΡΓΩ έπαιξαν : (Σταθόπουλος – Γεωργούλας) Διάλλα, Κουτσουνίδη, Κάστανου, Γεωργούλα, Κατσιφά, Γάκη, Ζαφειρίου Μ., Ζαφειρίου Αικ., Λωριδά, Γκαλάκου, Πολυζώη, Ρέγκλη.

Οι παμπαίδες

Στον τέταρτο αγώνα του πρωταθλήματος παμπαίδων της περιφέρειας Κεντρικής Ελλάδας, ο ΑΣ Αργώ έχασε στο κλειστό γυμναστήριο Βάκης Παρασκευόπουλος, από τον Ασκληπιο τρικαλων με 3-0 σετ. Οι νεαροί «Αργοναύτες», πάλεψαν το παιχνίδι και «γέμισαν» τα σετ , αλλά είχαν απέναντι τους μια ομάδα που ήταν πολύ πιο έτοιμη. Παρά την ήττα, με την εμφάνισή τους έστειλαν αισιόδοξα μηνύματα για τη συνέχεια της πορείας τους, αφού έχουν αρχίσει να διαφαίνονται τα πρώτα δείγματα της πολύ καλής δουλειάς που γίνεται στο Σύλλογο και είναι θέμα χρόνου να πρωταγωνιστήσουν στο χώρο του βόλεϊ των αγοριών.

Α.Σ. ΑΡΓΩ: (Σταυρακοπούλου) ΦιλιππΊδης, Λεμονής, Φουρκιώτης, Μαρδέλης ,Πιτσιάβας , Σδρούλιας, Μπαιράμη, Λομσάνζε, Βαιόπουλος αθ.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου