ΒΟΛΕΪ

Γιορτή ανόδου για την Αργώ

γιορτή-ανόδου-για-την-αργώ-715043

Την Κυριακή 31 Μαρτίου και ώρα 19.00 , στο κλειστό γυμναστήριο ΒΑΚΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ ΒΟΛΟΥ στέφεται η πρωταθλήτρια ομάδα της περιφέρεια κεντρικής Ελλάδας στην κατηγορία των γυναικών.

Η ΑΡΓΩ θα αντιμετωπίσει τον ΑΣΚΛΗΠΙΟ ΤΡΙΚΑΛΩΝ σε έναν αγώνα “ζωής και θανάτου”, στον οποίο με βάση τη σημερινή βαθμολογία, ο νικητής κατακτά το πρωτάθλημα της περιφέρεια κεντρικής Ελλάδας και ταυτόχρονα το εισιτήριο για την άνοδο στην Α2 ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ.

Ο αγώνας αναμένεται να είναι συναρπαστικός και με πολλές συγκινήσεις , αφού η νίκη είναι το μοναδικό επιθυμητό αποτέλεσμα και για τις δύο ομάδες. Ο Α.Σ. ΑΡΓΩ καλεί όλο το φίλαθλο κοινό του Βόλου να παρευρεθεί και να ενισχύσει την ομάδα του σε αυτή την ιστορική στιγμή τόσο για το Σύλλογο, όσο και για την πόλη.

Αισιοδοξία για το τελικό αποτέλεσμα επικρατεί στο προπονητικό team, που το τελευταίο διάστημα έχει κάνει μία πολύ σκληρή προετοιμασία για να αντιμετωπίσει τις συνθήκες του συγκεκριμένου αγώνα, καθώς και στις αθλήτριες της κυανέρυθρης ομάδας, που υπόσχονται να τα δώσουν όλα για όλα για τη νίκη.

Πρωτάθλημα Παγκορασίδων

Επίσης τη νίκη θα επιδιώξουν το Σάββατο 30 Μαρτίου (17.00) στο κλειστό γυμναστήριο ΒΑΚΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ, οι παγκορασίδες της ΑΡΓΟΥΣ με αντίπαλο τον ΓΣ ΑΛΜΥΡΟΥ, ώστε να διατηρηθούν στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα και να προκριθούν στην β΄φάση του πρωταθλήματος παγκορασίδων.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου