ΤΟΠΙΚΟ

ΣΑΡΑΚΗΝΟΣ: Στην κορυφή οι κορασίδες

σαρακηνοσ-στην-κορυφή-οι-κορασίδες-715339

Το Σάββατο 23/3 η ομάδα των κορασίδων του Α.Σ. Σαρακηνός χρίστηκε και τυπικά πρωταθλήτρια ομάδα Μαγνησίας και κέρδισε το εισιτήριο για την διεκδίκηση του πρωταθλήματος Θεσσαλίας στον μεγάλο τελικό της Ε.Σ.ΚΑ.Θ. για το 2013!

Tα νεαρά κορίτσια του Σαρακηνού καταφέρνουν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά να επιβραβεύσουν τον κόπο τους από την σκληρή δουλειά να με τον καλύτερο τρόπο.

Αξιοσημείωτο είναι ότι ο άτυπος αυτός τίτλος της πρωτιάς στο νομό μας κατακτήθηκε χωρίς ήττα και μάλιστα αυτό συμβαίνει σε συνέχεια από την περσινή αγωνιστική περίοδο.

Το τμήμα καλαθοσφαίρισης του Α.Σ. Σαρακηνού νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει τους γονείς των κοριτσιών που από την αρχή εμπιστεύονται την προσπάθεια μας για διάκριση και που στέκονται πλάι μας με αξιοπρέπεια.

Επίσης πολλά και άξια συγχαρητήρια στις αθλήτριες

Καλογήρου Αθανασία,

Ζυμπέρη Ανίτα,

Χατζηγιάννη Ζωή,

Μακρυλάκη Βασιλική,

Παταβάλη Αφροδίτη,

Μπέτα Μαρίνα,

Κουτσοκέρα Ελένη,

Καϊοπουλου Ιωάννα,

Τσούτσουρα Γεωργία,

Στύλλα Ειρήνη,

Τζώρτζη Γεωργία,

Παναγιώτου Μυρτώ,

Αγιώτη Χρύσα και

Μοδέα Ελένη που αποτελούν την παρακαταθήκη ελπίδας για το μέλλον της γυναικείας καλαθοσφαίρισης στην πόλη μας και είναι οι πραγματικές πρωταγωνίστριες των επιτυχιών της φετινής ομάδας κορασίδων του συλλόγου.

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση των κοριτσιών είναι ο μεγάλος τελικός της Ε.Σ.ΚΑ.Θ για τον τίτλο του πρωταθλήματος Θεσσαλίας 2013 όπου θα τον διεκδικήσουν αντιμετωπίζοντας την πρώτη ομάδα του ομίλου δυτικής Θεσσαλίας, εκπροσωπώντας για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά την πόλη μας και ως περσινές πρωταθλήτριες.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου