ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Νέες αποδοκιμασίες κατά Δώνη, φυγαδεύτηκε από τη Μεσημβρία

νέες-αποδοκιμασίες-κατά-δώνη-φυγαδεύ-716427

Στοχεύοντας στον Γιώργο Δώνη, μικρή μερίδα οπαδών του ΠΑΟΚ βρέθηκε στην απογευματινή προπόνηση της ομάδας στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας την Τετάρτη.

Ο τεχνικός του «δικεφάλου» του Βορρά εισέπραξε και πάλι αποδοκιμασίες και προτροπές να παραιτηθεί, καθώς οι υποστηρικτές του συλλόγου τον θεωρούν βασικό υπαίτιο για τον τερματισμό της συνεργασίας με τον Πάμπλο Γκαρσία.

Ο κόσμος θέλησε να εκφραστεί και προς τους ιθύνοντες της ΠΑΕ, γεγονός που δεν κατέστη εφικτό, καθώς μέλη της διοίκησης απέφυγαν να μεταβούν στο χώρο.

Μάλιστα μετά το τέλος της προπόνησης, ο Δώνης φυγαδεύτηκε συνοδευόμενος από ανθρώπους της ομάδας σε σκούρο αυτοκίνητο αλλά οι οπαδοί τον αντιλήφθηκαν και άρχισαν χτυπούν το αμάξι όταν ο προπονητής της ομάδας αρνήθηκε να μιλήσει μαζί τους. Κάποιοι δε, ακολούθησαν το αυτοκίνητο με
μηχανές και αυτοκίνητα.

Στο πρόγραμμα, από εκεί και πέρα, δεν εντάχθηκε ο Αμπντούλ Καμαρά. Ο ποδοσφαιριστής ενσωματώθηκε τελικά, παρά την εκτίμηση που υπήρχε για το αντίθετο, στην αποστολή της εθνικής Γουινέας και θα λείψει προσεχώς από τις προπονήσεις, όπως ισχύει και για τους υπόλοιπους διεθνείς του ΠΑΟΚ.

Για διαφορετικούς λόγους στους ρυθμούς της ομάδας δεν κινήθηκαν οι Παναγιώτης Γλύκος (κάκωση στην κλείδα), Αλέξανδρος Αποστολόπουλος (κάκωση στα πλευρά), Λίαμ Λόρενς (ενοχλήσεις στο ισχίο), Αραούχο Ετο (τενοντίτιδα στον αχίλλειο).

Ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης συνεχίζει να ακολουθεί πρόγραμμα αποθεραπείας και ο Γιώργος Κατσικάς έτρεξε ατομικά. Το μεγαλύτερος μέρος της προπόνησης, αντίθετα, «έβγαλε» ο Γιώργος Γεωργιάδης.

Η προπόνηση της Τετάρτης:

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου