ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο Ολυμπιακός σκέφτεται το…5ο αστέρι, ο Μίτσελ δεν χαλαρώνει

ο-ολυμπιακός-σκέφτεται-το5ο-αστέρι-ο-6359

Ο Ολυμπιακός έγινε η πρώτη ομάδα στην Ευρώπη που κατακτά το πρωτάθλημα και ο πρώτος σύλλογος που «έκλεισε» θέση στους ομίλους του Champions League της επόμενης χρονιάς.

Στο Λιμάνι έχουν κάθε λόγο να χαίρονται αφού συνδύασαν τα 88α γενέθλια της ομάδας με την κατάκτηση του 40ού τίτλου και κάνουν ήδη όνειρα για το… 5ο αστέρι.

Ωστόσο, ο προπονητής της ομάδας Μίτσελ έχει ήδη αρχίσει την προσπάθεια να προσγειώσει τους παίκτες του αφού υπάρχει και το Κύπελλο και δεν τους θέλει… χαλαρούς.

Επίσης, στις πέντε αγωνιστικές που απομένουν, ο Ολυμπιακός κυνηγάει το ρεκόρ συγκομιδής πόντων σε πρωτάθλημα 16 ομάδων καθώς έχουν 66 βαθμούς και απέχουν 12 από το ρεκόρ της σεζόν 2000/01,
όταν είχαν 25 νίκες, 3 ισοπαλίες και 2 ήττες.

Ο Μίτσελ θέλει από τους παίκτες του να παραμείνουν συγκεντρωμένοι αποδίδοντας όσο το δυνατόν καλύτερο ποδόσφαιρο μέχρι τέλους. Άλλωστε, δεύτερος στόχος της ομάδας είναι η κατάκτηση
και του Κυπέλλου και μετά τη νίκη με 1-0 στους Ζωσιμάδες επί του ΠΑΣ, οι Ερυθρόλευκοι είναι ένα βήμα από τα ημιτελικά.

Επίσης στον Ολυμπιακό σχεδιάζουν και το μέλλον της ομάδας τσεκάροντας και αναζητώντας παίκτες για την ενίσχυση του ρόστερ. Ήδη έχουν αποκτηθεί οι Ολαϊτάν, Ντε Βινσέντι, Σάμαρης και Σαλίνο, ενώ εκκρεμεί η υπόθεση Μπόατενγκ.

Στο Λιμάνι θέλουν να «κλείσουν» όσο πιο γρήγορα γίνεται το ρόστερ ώστε η ομάδα να δουλέψει για αρκετό καιρό με τον Μίτσελ ώστε να είναι έτοιμη στα τέλη Αυγούστου για τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της σε Ελλάδα και Ευρώπη.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου