ΤΟΠΙΚΟ

Στον Αμπελώνα η Αργώ

στον-αμπελώνα-η-αργώ-11826

Τρείς μόλις αγωνιστικές απομένουν για την αυλαία του περιφερειακού πρωταθλήματος κεντρικής Ελλάδας γυναικών, με την Αργώ να αγωνίζεται σήμερα στον Αμπελώνα με αντίπαλο τον τοπικό Φιλαθλητικό, όπου θα επιδιώξει μία «καθαρή» νίκη.

Σε περίπτωση νίκης της Βολιώτικης ομάδας όλα θα κριθούν στον τελευταίο αγώνα στον Βόλο με αντίπαλο τον πρωτοπόρο στη βαθμολογία Ασκληπιό Τρικάλων, ο οποίος προηγείται με ένα βαθμό διαφορά. Η σημερινή αναμέτρηση συγκαταλέγεται στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής και θα ξεκινήσει στις 6.30μ.μ. στον Αμπελώνα.

Επίσης σήμερα η Νίκη Βόλου στις 7μ.μ. στο κλειστό της Νέας Ιωνίας θα υποδεχθεί τον πρωτοπόρο Ασκληπιό ενώ ο ΑΨΛ Μεδεών θα κοντραριστεί με την ΦΘΙΑ Λαμίας στις 5μ.μ.

Οι Παμπαίδες

Η ομάδα των παμπαίδων θα αγωνιστεί επίσης σήμερα στις 12μ. στην Καρδίτσα με αντίπαλο τον Σ.Π.Α. Καρδίτσας, για την δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος παμπαίδων της περιφέρειας αφού η Αργώ έβαλε πανιά και στο νεανικό εφηβικό τμήμα.

Μια προσπάθεια χρόνων, υπομονή και δουλειά έδειξε ότι κάτι γίνεται και στο τμήμα των παμπαίδων. Για πρώτη φορά ομάδα της Βάσως Καζοπίδου και του Βαγγέλη Σταθόπουλου στο κλειστό Γυμναστήριο Βάκης Παρασκευόπουλος έδωσαν το στίγμα ότι ο Βόλος μπορεί και στο βόλεϊ, αρκεί να υπάρχει κέφι και διάθεση για δουλειά.

Με αντίπαλο την ομάδα της Δεσκάτης που έχει τη εμπειρία τριών χρόνων στο Βόλεϊ αγωνίσθηκε με σθένος και διάθεση. Φυσικά αυτά μερικές φορές δεν αρκούν, και η Αργώ ηττήθηκε στο πρώτο της παιχνίδι, άλλα κέρδισε το Βόλεϊ.

Μια ομάδα με νέα παιδιά μπαίνει δυναμικά στο πρωτάθλημα. Το σημαντικό είναι ότι το άθλημα του βόλεϊ δεν θα πρέπει να περάσει στην αφάνεια. Για όσους δεν γνωρίζουν οφείλουμε να πούμε ότι είναι συναρπαστικό. Αυτό είναι μια πρόσκληση και προς τους γονείς να φέρουν τα παιδιά τους πιο κοντά στο βόλεϊ.

Η Δεσκάτη έδειξε καλά χαρακτηριστικά, στο πρώτο σετ η Αργώ έπαιξε με σθένος και δύναμη, σταδιακά η εμπειρία και η οργάνωση της Δεσκάτης έφερε το ποθητό αποτέλεσμα για τους φιλοξενούμενους.

Σημαντικό επίσης είναι ότι μετά τον αγώνα νικητές και ηττημένοι έδωσαν τα χέρια τους δείγμα σεβασμού προς τον αθλητή αλλά και προς το άθλημα. Η Αργώ αργά και σταθερά έχει δημιουργήσει την υποδομή για τμήμα παμπαίδων και φιλοδοξεί να διαγράψει μια πορεία σ αυτό τον χώρο.

Η όλη προσπάθεια είναι απόρροια χρόνων, όλα αυτά τα παιδιά περίμεναν αυτή την στιγμή με αγωνία. Τα τελευταία χρόνια με επιμονή περίμεναν μια στιγμή όπως αυτή και τελικά ανταμείφτηκαν με τον καλύτερο τρόπο.

Έπαιξαν βόλεϊ με την ψυχής τους , το χάρηκαν, κατάλαβαν ότι και η δική τους προσπάθεια ανταμείφθηκε ψυχολογικά. Δήλωσαν ενθουσιασμένοι και οι μικροί μας φίλοι κατέληξαν ότι αυτή την στιγμή υπάρχει μεν το αποτέλεσμα αλλά δεν μετράει.

Αυτό που μετράει είναι ότι έχουμε πολλούς Αγώνες μπροστά μας και έτσι θα μας δοθεί η ευκαιρία να αναδείξουμε το βόλεϊ αλλά και να αποδείξουμε ότι η προετοιμασία τόσων χρόνων δεν πάει χαμένη.
Εμείς όλοι μας ευχόμαστε στην ομάδα των παμπαίδων της Αργούς να πάει μπροστά, άλλα πάνω απ’ όλα να πλαισιώσουν το βόλεϊ πολλά παιδιά ακόμη και ο Βόλος να αποδείξει ότι υπάρχουν ακόμη σύγχρονοι απόγονοι των αργοναυτών που αναζητούν ακόμη και σήμερα το χρυσόμαλλο δέρας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου