ΤΟΠΙΚΟ

Τα τεκταινόμενα στην ΕΠΣΘ

τα-τεκταινόμενα-στην-επσθ-11838

Στις 13 Μαρτίου διεξάγονται οι αρχαιρεσίες στην Ε.Π.Σ.Θ. και με την ευκαιρία της μη επιτυχούς προσπάθειας των σωματείων της Νοτιοδυτικής Μαγνησίας και όχι μόνο, να κατεβάσουμε ένα τρίτο ψηφοδέλτιο, απέναντι στους άλλους δύο υποψηφίους, κ.κ. Μπατζιάκα και Θεοδώρου, οι οποίοι θέλουν να συνεχίσουν τη δυναστεία των, Τσιριγκάκη, Μπαμπαλίκη, Παπαγιάννη, Μπατζιάκα κ.λ.π, (ο τελευταίος πήρε το δαχτυλίδι από τον Παπαγιάννη παρακαλώ!!!) ανέσυρα από το αρχείο μου, μία επιστολή του 2004 προς τα ΜΜΕ, για τεκταινόμενα στην ΕΠΣΘ το 2004, η οποία εννέα χρόνια μετά, παραμένει επίκαιρη, όσο ποτέ άλλωστε, γι΄ αυτό παρακαλώ να τη δημοσιεύσετε.

Η μόνη επισήμανση που προς το παρόν έχω να κάνω, είναι ότι, χάθηκε μία και μοναδική ευκαιρία, από τους πραγματικούς ερασιτέχνες παράγοντες, που διοικούν τα αθλητικά σωματεία και ιδιαίτερα της Νοτιοδυτικής Μαγνησίας, να οδηγήσουν το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, της Μαγνησίας, ψηλά εκεί που του αξίζει, και όχι καθηλωμένο, στη διαπλοκή, στη μιζέρια, και στον παραγοντισμό, που έχει βυθισθεί μέχρι σήμερα.

Προβλέπω δε με βεβαιότητα, ότι όποιος και από τους δύο εκλεγεί, το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο θα κατρακυλήσει ακόμη περισσότερο και οι δύο υποψήφιοι, θα ενδιαφερθούν μόνο, για την πολιτική τους καριέρα, να πιάσουν καμία θεσούλα στην Ε.Π.Ο. και να εξυπηρετήσουν ανεξόφλητα γραμμάτια.

Παρ΄ όλο δε, που τα πάντα έχουν καταρρεύσει στη χώρα μας, αυτοί συνεχίζουν να εκφράζουν, το παλιό, το αναχρονιστικό, τους ανεπίκαιρους πια μηχανισμούς, σέρνοντας πίσω τους, υλικά κατεδάφισης με τα οποία φυσικά και δεν κτίζεις.

Του Χρήστου Καραζούπη

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου