ΤΟΠΙΚΟ

ΜΑΓΝΗΣΙΑΚΟΣ: Για το διπλό στη Φλώρινα

μαγνησιακοσ-για-το-διπλό-στη-φλώρινα-11853

«Στόχος οι τρεις βαθμοί» Στη Φλώρινα αγωνίζεται σήμερα στις 3μ.μ. η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του Μαγνησιακού σε εξ’ αναβολής αναμέτρηση για την 7η αγωνιστική της Β’ Κατηγορίας με αντίπαλο τον Φιλυριακό. Στις απουσίες για την σημερινή αναμέτρηση συγκαταλέγονται οι Ζ. Παπασακελλαρίου και Μήτα Μυρσίνη ενώ αμφίβολη είναι η Κατσαβριά.

Ο προπονητής Θεόδωρος Κατσαμόρας μπορεί να υπολογίζει για το σημερινό παιχνίδι στις υπηρεσίες των:

Μαργαρίτη, Γαγάρα, Ε. Παπασακελλαρίου, Μεγαγιάννη, Καλαπαναγιώτου Λιάκου, Κέκου, Κατσαβριά, Κουλοχέρη, Κοσμοπούλου, Σιδεροπούλου, Κωνσταντέλια, Χαρίση, Μακρή, Πατέτσιου, Ντοκούζη, Καλουδάκη, Κοντούλη, Γιουρέλη, Γιαννακοπούλου, Γιαμαλή, Κατσιώτη, Μακεδών, Κουτσαδημούδη και Χαραλάμπου

Από την μεριά της η εκ των αρχηγών του Μαγνησιακού και ταλαντούχα αμυντικός Γιώτα Μεγαγιάννη δήλωσε στο ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ ενόψει της σημερινής συνάντησης:

«Έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα με έμπειρες παίχτριες όμως θα αγωνιστούμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Χρειαζόμαστε τους 4 βαθμούς στους δυο εναπομείναντες αγώνες με Φλώρινα σήμερα και Μέντεκα στη συνέχεια ώστε να πάρουμε τη πρώτη θέση στην βαθμολογία για να έχουμε πλεονέκτημα έδρας στα μπαράζ ανόδου. Στο σημερινό παιχνίδι μας αρκεί και η ισοπαλία αλλά εμείς θα αγωνιστούμε πρώτα απ’ όλα για τους τρεις βαθμούς».

Ο Μαγνησιακός προέρχεται από νίκη στο μεγάλο ντέρμπι της περασμένης Κυριακής όταν και επικράτησε με 2-0 των Τρικάλων και μείωσε την απόσταση από την κορυφή στον έναν βαθμό

Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο Ποζατσίδειο Αθλητικό Κέντρο και διαιτητής της θα είναι ο κ. Καρατζάς Στυλιανός από την Πέλλα με βοηθούς τους κ.κ. Πίλτση Θεοφάνη και Συρώκα Χρήστο του ίδιου συνδέσμου.

Η βαθμολογία

Θ. Ομάδα Γκολ Β.

1. Τρίκαλα 11-6 16

2. Μαγνησιακός 11-4 15

3. Μέντεκας 9-9 11

4.Φιλυριακός 14-16 10

5. Πανσερραϊκή 15-12 10

6. Πιερ. Μούσες 8-18

7 *Ο Φιλυριακός έχει ένα μηδενισμό

Η επομένη αγωνιστική

Μαγνησιακός-Μέντεκας

Πανσερραϊκή – Φιλυριακός

Πιερίδες-Τρίκαλα

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου