ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

ΓΣ Βόλου «Η Νίκη» Με Αδαμάσογλου

γσ-βόλου-η-νίκη-με-αδαμάσογλου-11880

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Γ.Σ. Βόλου «Η ΝΙΚΗ» γνωστοποιεί ότι μέχρι την διεξαγωγή των αρχαιρεσιών τον προσεχή Μάιο, σύμφωνα με το Καταστατικό του Συλλόγου, καθήκοντα Προέδρου αναλαμβάνει ο έως τώρα Αντιπρόεδρος κ. Νικόλαος Αδαμάσογλου.

Ταυτόχρονα, τακτικό μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου ανακηρύσσεται το Α΄ αναπληρωματικό μέλος, κ. Χρήστος Λαλιάς.

Συγχαρητήρια σε Κουτσογιάννη Το Δ.Σ. του Γ.Σ. Βόλου «Η ΝΙΚΗ» με υπερηφάνεια συγχαίρει τον προπονητή Πετοσφαίρισης του Συλλόγου μας Μαρίνο Κουτσογιάννη, για την ανάληψη καθηκόντων Περιφερειακού Ομοσπονδιακού Προπονητή Κεντρικής Ελλάδας.

Του ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα. Το ερχόμενο Σάββατο χορός της Νίκης Λόγω του τραγικού συμβάντος του θανάτου του προέδρου της Ερασιτεχνικής Νίκης Κωνσταντίνου Λάζου, ο ετήσιος χορός της Νίκης Βόλου μετατίθεται για το ερχόμενο Σάββατο 9 Μαρτίου.

Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου και η Ερασιτεχνική Νίκη Βόλου προσκαλούν όλους τους φίλους του Συλλόγου στον ετήσιο χορό, ο οποίος θα διεξαχθεί στο νυχτερινό κέντρο «SEE YOU» με ώρα προσέλευσης 22:30.

Η τιμή της πρόσκλησης ορίστηκε στα 25 ευρώ, ενώ τηλέφωνο κρατήσεων είναι το 24210 60320.

Η διάθεση των προσκλήσεων γίνεται από τα γραφεία της ΠΑΕ στο Πανθεσσαλικό Στάδιο και από τα γραφεία της Ερασιτεχνικής Νίκης Βόλου στο γήπεδο Παντελής Μαγουλάς, ενώ η διάθεση της λαχειοφόρου αγοράς από τα γραφεία της Ερασιτεχνικής Νίκης Βόλου καθώς και από τους συνδέσμους Blue Club Θύρα 3 «Παναγιώτης Ντοκούζης 1985», Blue Angels, καθώς και από τη Λέσχη Φίλων Νίκης Βόλου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου