ΤΟΠΙΚΟ

Διακρίσεις του Νικόμαχου

διακρίσεις-του-νικόμαχου-12765

Το Σάββατο 23 Φεβρουαρίου σε εκδήλωση της ΕΤΑΒΕ στην Θεσσαλονίκη βραβεύτηκαν 4 αθλητές του Α.Σ Νικόμαχου Βόλου για τις διακρίσεις που είχαν σε πανελλήνιο επίπεδο. Οι αθλητές αυτοί είναι ο Χρυσοβαλάντης Χρηστάκης, ο Δημήτριος Ζούπης, η Παρασκευή Γκογκινούδη και η Τάνια Γκαγιάννη.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε ο Υφυπουργός Αθλητισμού Γιάννης Ιωαννίδης ο οποίος ανέλυσε τον καινούργιο Νόμο περί πριμοδότησης των αθλητών και έδωσε προσωπικά συγχαρητήρια στους αθλητές.

Για όλους τους αθλητές που βραβεύτηκαν συνεχίζονται οι αγωνιστικές υποχρεώσεις, αφού στις 2-3 Μαρτίου έχει το πρωτάθλημα Βορείου Ελλάδος από το οποίο θα συγκροτηθεί η επίλεκτη ομάδα η οποία θα μεταβεί με έξοδα της ΕΤΑΒΕ σε διεθνές πρωτάθλημα του εξωτερικού.

Ολοι οι παράγοντες, αθλητές και φίλοι του Ταεκβοντό είναι ιδιαίτερα χαρούμενοι επειδή πρόσφατα η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή αποφάσισε το άθλημα να είναι για πολλά χρόνια ακόμη Ολυμπιακό αγώνισμα και να είναι στον πυρήνα των 25 αγωνισμάτων των Ολυμπιακών Αγώνων. Αυτό ανεβάζει τον πήχη ακόμη πιο ψηλά για το άθλημα το οποίο ήδη μετρά 300 σωματεία με 50.000 αθλητές σε όλη την Ελλάδα.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου