ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Απαγόρευση από την ΕΛ.ΑΣ. στους φιλάθλους της Λάρισας να έρθουν στον …Βόλο

απαγόρευση-από-την-ελ-ασ-στους-φιλάθλο-14521

Με ανακοίνωση της, η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Θεσσαλίας, βάζει φραγμό σε τυχόν μετακίνηση οπαδών της ΑΕΛ στον Βόλο

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

H Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Θεσσαλίας, ανακοινώνει ότι, έπειτα από αίτημα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας προς το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, σήμερα (27-02-2013) εκδόθηκε απόφαση από τη Γενική Γραμματεία του Υπουργείου, σύμφωνα με την οποία, για «σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας», απαγορεύεται η μετακίνηση των φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας «Π.Α.Ε. Α.Ε.Λ. 1964» στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, κατά τη διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ των ομάδων «Π.Α.Ε. Ολυμπιακός Βόλου 1937 – Π.Α.Ε. Α.Ε.Λ. 1964», ο οποίος θα διεξαχθεί την Κυριακή (03-03-2013) και ώρα 18:30, στα πλαίσια της 25ης αγωνιστικής ημέρας του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Football League της περιόδου 2012-2013.

Παράλληλα, κατά τη διάρκεια της σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε χθες (26-02-2013) στην Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας προκειμένου να καθοριστούν τα μέτρα ασφαλείας την εν λόγω ποδοσφαιρικής αναμέτρησης, αποφασίστηκε η μη χορήγηση εισιτηρίων στους φιλάθλους της φιλοξενούμενης ομάδας ««Π.Α.Ε. Α.Ε.Λ. 1964», σύμφωνα με κοινή συμφωνία όλων των συμμετεχόντων (Αστυνομίας και εκπροσώπων των δύο ΠΑΕ).

Επιπλέον, από την πλευρά της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας επισημάνθηκε ότι θα ληφθούν όλα τα ενδεικνυόμενα αστυνομικά μέτρα για την υλοποίηση των προαναφερομένων αποφάσεων.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου