ΤΟΠΙΚΟ

ΑΡΓΩ: Επιβλήθηκε του Α.Ο. Σουφλαρίων

αργω-επιβλήθηκε-του-α-ο-σουφλαρίων-15325

Υστερα από καλή εμφάνιση η ομάδα γυναικών της ΑΡΓΟΥΣ κέρδισε τον ΑΟ ΣΟΥΦΛΑΡΙΩΝ με 3-0 σετ (25-18,25-16,26-24) σε αγώνα που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο στο κλειστό του ΒΑΚΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ Βόλου, για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος κεντρικής Ελλάδος.

Οι «κυανέρυθρες» είχαν πολύ καλή οργάνωση στο παιχνίδι τους και με μεγάλη αποτελεσματικότητα σε επίθεση και σέρβις, επιβλήθηκαν άνετα της αντιπάλου τους, χωρίς να συναντήσουν αντίσταση. Το προπονητικό team είχε την ευκαιρία να χρησιμοποιήσει όλες τις αθλήτριες που είχε στη διάθεσή του.

Ετσι μετά από τα συνολικά αποτελέσματα, ο ΑΣ ΑΡΓΩ εξακολουθεί να βρίσκεται στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα, ένα μόλις βαθμό πίσω από τον ΑΣΚΛΗΠΙΟ ΤΡΙΚΑΛΩΝ, γεγονός που προσδίδει μεγάλο ενδιαφέρον στην τελική έκβαση του πρωταθλήματος. Τον αγώνα διαιτήτευσαν με επιτυχία ο κ. Παρασκευάς Θ και η κα Ζαρογιάννη Μ, του συνδέσμου διαιτητών Θεσσαλίας.

ΑΣ ΑΡΓΩ: (ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ – ΓΕΩΡΓΟΥΛΑΣ) ΤΑΣΣΟΥ Α, ΚΩΣΤΑΜΗ Ε, ΛΕΦΑΚΗ Μ, ΔΙΑΛΛΑ Β, ΚΑΡΑΝΑΣΤΑΣΗ,ΠΑΡΙΣΑΚΗ Ι, ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ Μ,ΒΟΥΛΓΑΡΗ Λ ΓΕΩΡΓΟΥΛΑ Κ, ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ Σ,ΠΑΠΟΥΛΙΑ Μ, ΚΑΛΟΦΟΡΙΔΗ Μ.

ΑΟ ΣΟΥΦΛΑΡΙΩΝ : (ΚΟΥΚΟΥΛΗΣ) ΚΟΥΤΣΙΑΛΗ Γ,ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ ΑΙΚ,ΠΑΡΑΣΙΔΟΥ Π,ΠΟΠΕΣΚΟΥ Γ,ΣΟΥΛΙΩΤΟΥ Β, ΚΑΝΙΟΥΡΑΧ,ΧΑΛΚΙΑ Κ,ΨΥΡΡΑ Π,ΚΑΒΡΙΓΙΑΝΝΗ Β,ΒΕΝΕΤΟΠΟΥΛΟΥ Β, ΚΑΨΑΛΗ Α, ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Α.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου