ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Διπλό στην Αμφισσα Θέλει σήμερα ο Ολυμπιακός Βόλου

διπλό-στην-αμφισσα-θέλει-σήμερα-ο-ολυμ-17162

Σήμερα στις 6 μ.μ. (ΟΤΕ-TV) ο Ολυμπιακός Βόλου κόντρα στον Φωκικό

Με τη συμπαράσταση του κόσμο του αλλά και με ανεβασμένο ηθικό ο Ολυμπιακός Βόλου έχει ως στόχο να επιστρέψει με το διπλό από την Άμφισσα, όπου σήμερα θα αγωνιστεί με τον τοπικό Φωκικό στις 6 μ.μ. για την 24η αγωνιστική της Football League.

Μετά τη νίκη επί του Βύζαντα Μεγάρων με 3-0 οι ερυθρόλευκοι θέλουν να χτίσουν ένα νέο σερί νικών που θα τους φέρει ακόμη πιο κοντά στην προνομιούχο τριάδα της ανόδου.

Η συνέχεια δίνεται σήμερα με το παιχνίδι κόντρα στον αξιόμαχο Φωκικό από όπου οι παίκτες της βολιώτικης ομάδας καλούνται να αποδράσουν με τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Η προετοιμασία των ερυθρόλευκων ολοκληρώθηκε χθες με μία τελευταία προπόνηση και στην αποστολή συμπεριλήφθησαν 20 ποδοσφαιριστές οι οποίοι είναι οι:

Γκίτκος, Σταυράκης, Κατσιαρός, Στουρνάρας, Γόγολος, Παλαιολόγος, Κωστούλας, Πετκάκης, Τσιάτσιος, Γουσούλης, Ανιέτε, Στογιάνοφ, Ολίσε, Ογκουνσότο, Μπρέσκα, Γιενγκά, Μπακαγιόκο, Ναντάγια, Σολάκης, Καπετάνος.

Εκτός από την σημερινή αναμέτρηση έμειναν οι Καρράς, Χατζηπαντελίδης, ο τραυματίας Μπολάτι και ο τιμωρημένος Πινδώνης, ενώ αντίθετα επιστρέφει ο Καπετάνος που εξέτισε την ποινή του.

Μετά το παιχνίδι της Άμφισσας οι ερυθρόλευκοι θα φιλοξενήσουν την ΑΕΛ και θέλουν να βρεθούν με ανεβασμένη ψυχολογία στο θεσσαλικό ντέρμπι.

Ο Φωκικός

Εκτός πλάνων έμεινε ο στρατευμένος Θωμόπουλος, οι τραυματίες Θέος, Σκαρίμπας, Μπουλούλης και ο τιμωρημένος Ευσταθίου. Αντίθετα, επιστρέφει από τιμωρία ο Λίτσος.

Την αποστολή της ομάδας του Φωκικού αποτελούν οι: Γεωργίου, Μανιάτης, Αργυρός, Παπαζούδης, Κωστόπουλος, Μαρτίνος, Σορώκος, Χαλούλος, Λίτσος, Νάτσος, Αλμπέρτο, Εσόνο, Καραπέτσας, Ταμπάκης, Γεωργουσόπουλος, Γκόμες, Σουλελές, Λουκίνας, Γουόρντεν, Ζαχαρόπουλος.

Ερυθρόλευκη εκστρατεία

Οι φίλαθλοι της ομάδας έχουν αντιληφθεί την κρισιμότητα του σημερινού αγώνα και για αυτό ετοιμάζονται για… εκστρατεία στην Άμφισσα, έτσι ώστε να βρεθούν στο πλευρό του Ολυμπιακού, ελπίζοντας σε ένα σερί επιτυχιών που θα φέρει την άνοδο ακόμα πιο κοντά.

Με κοινή ανακοίνωση Austrian Boys – Vatos Locos κάνουν γνωστό ότι: «Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους οπαδούς του Ολυμπιακού Βόλου που θα συμμετέχουν στην εκδρομή στην Άμφισσα, ότι η αναχώρηση των πούλμαν θα γίνει στις 1 μ.μ. από το ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ της πόλης μας. Ένα κομβόι με πολλά πούλμαν και εκατοντάδες οπαδούς του Ολυμπιακού Βόλου θα ΚΟΚΚΙΝΙΣΕΙ την Κυριακή την εθνική οδό και ολόκληρη την Στερεά Ελλάδα και θα αναδείξει για ακόμα μια φορά την τεράστια δυναμική αυτού του κόσμου.

Στηρίζουμε με πάθος την ομάδας μας, παίρνουμε τους 3 βαθμούς και στέλνουμε ένα μήνυμα σε όλη την Ελλάδα που θα δει τηλεοπτικά το παιχνίδι, πως η κατηγορία που αγωνίζεται φέτος ο Ολυμπιακός Βόλου δεν μπορεί να κρατήσει άλλο το μεγαλείο αυτής της ομάδας και των οπαδών της. Το ταξίδι προς την Σούπερ Λίγκα συνεχίζεται…και έχουμε ανοιχτούς λογαριασμούς με πολλούς!».

Επίσης από τη διοίκηση του ΣΦΟΒ ανακοινώθηκαν τα εξής: «Καλούμε τα μέλη μας και όλους του οπαδούς μας να εκστρατεύσουν στην Άμφισσα, για τον αγώνα της ομάδας μας. Ευχαριστούμε το φίλαθλο και οπαδό της ομάδας μας τον κ. Γιάννη Τσιπανίτη για την προσφορά του στη μεγάλη εκδρομή που διοργανώνεται. Με τη δύναμη του κόσμου, θα βοηθήσουμε την ομάδα μας για μια ακόμη επιτυχία. Ο δρόμος για την κορυφή είναι μακρύς και δύσκολος. Προσγειωμένοι και αποφασισμένοι θα κάνουμε βήμα – βήμα αγώνα για την κορυφή. Όλοι στον Φωκικό. Να πάρουμε τη νίκη και τους 3 βαθμούς».

Το μενού της 24ης

Οκτώ αναμετρήσεις περιλαμβάνει η σημερινή ημέρα για την 24η αγωνιστικής της Football League, ενώ δύο παιχνίδια θα διεξαχθούν αύριο με τον Εργοτέλη να φιλοξενεί τον Ηρακλή Ψαχνών στο ντέρμπι κορυφής στις 3 μ.μ. στο Παγκρήτιο και την Καβάλα να υποδέχεται τον Εθνικό Γαζώρου. Οι σημερινές αναμετρήσεις θα ξεκινήσουν στις 3 μ.μ. σε αντίθεση με το ματς της Άμφισσας που ξεκινά στις 6 μ.μ. και έχει και τηλεοπτική κάλυψη.

Αναλυτικά:

Το πρόγραμμα της 24ης αγωνιστικής –

3 μ.μ. Πανσερραϊκός – Δόξα Δράμας (Φωτιάδης – Καστοριάς)Καλλιθέα – Αν. Επανομής (Βρακάς -Εύβοιας) ΑΕΛ – Αν. Γιαννιτσά (Μάστακας -Μακεδονίας) Νίκη Βόλου – Πιερικός (Κοσικίδης -Αθηνών) Θρασύβουλος – Ηρακλής (Μπλάνας -Μεσσηνίας) Βύζας Μεγάρων – Παναιτωλικός (Ρατσιάτος -Αργολίδας) Παναχαϊκή – Καλλονή (Παναγιωτόπουλος -Αιτ/νίας)

Φωκικός – Ολυμπιακός Βόλου (6 μ.μ.) (Βάτσιος -Δυτ. Αττικής)

Αύριο

Εργοτέλης – Ηρακλής Ψαχνών (3 μ.μ.) (Παπαδόπουλος – Μακεδονίας)

Καβάλα – Εθνικός Γαζώρου (7 μ.μ. – ΟΤΕ ΤV) (Συμεωνίδης – Πιερίας)

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου