ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Για την 4η συνεχόμενη νίκη

για-την-4η-συνεχόμενη-νίκη-28349

Σήμερα στις 3 μ.μ. ο Ολυμπιακός παίζει με την Καλλονή

Με μοναδικό στόχο την τέταρτη συνεχόμενη νίκη του στο πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός Βόλου περιμένει σήμερα στις 3 μ.μ. την Καλλονή στο Πανθεσσαλικό Στάδιο για να συνεχίσει για 8η αγωνιστική και το αήττητο σερί του αλλά και τη βαθμολογική αναρρίχηση.

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Στον Ολυμπιακό υπάρχει η αισιοδοξία για την άνοδο με περισσότερες λύσεις και έχουν κάθε λόγο να χαμογελούν και να αισιοδοξούν μετά τις επιτυχίες της ομάδας επί του Απόλλωνα, του Πιερικού και του Ηρακλή και να περιμένουν ότι τα νικηφόρα αποτελέσματα θα συνεχιστούν…

Ο προπονητής Σάββας Παντελίδης προσπαθεί να κρατήσει προσγειωμένους τους παίκτες του, ενώ η διοίκηση από την πλευρά της ενίσχυσε την ομάδα με 8 από τους 9 παίκτες να έχουν συμμετοχή και να αναμένεται στο μέλλον και η συμμετοχή του Ντιέγκο Φερνάντο Ναντάγια.
Οι πολλές λύσεις κάνουν να ξεχνιούνται τα όποια προβλήματα καθώς και στη σημερινή αναμέτρηση θα απουσιάσει ο Ματίας Μπολάτι, ο οποίος υποφέρει από σύνδρομο κοιλιακών – προσαγωγών και ακολουθεί θεραπεία.

Ο Αργεντινός μέσος με τη θεραπευτική αγωγή φαίνεται να ξεπερνά το πρόβλημα (αποφεύγει την εγχείρηση) και ιατρικά θα είναι έτοιμος να προσφέρει τις υπηρεσίες του στο παιχνίδι με την Καβάλα την μεθεπόμενη αγωνιστική (17/2).

Όσον αφορά τον Εγκούτου Ολίσε ξεπέρασε το πρόβλημα που αντιμετώπιζε και τέθηκε στη διάθεση του Σάββα Παντελίδη …

Για τον Ολυμπιακό Βόλου όλα του τα έως τώρα αποτελέσματα ήταν:

30/9/12 Ολυμπιακός Βόλου – Καβάλα 2-0
3/10/12 Βύζας Μεγάρων – Ολυμπιακός 0-0
7/10/12 Ολυμπιακός – Φωκικός 0-0
11/10/12 Λάρισα – Ολυμπιακός 3-0
15/10/12 Ολυμπιακός – Καλλιθέα 1-1
21/10/12 Πανσερραϊκός – Ολυμπιακός 2-2
4/11/12 Ολυμπιακός – Επανομή 2-0
11/11/12 Γιαννιτσά – Ολυμπιακός 0-1
17/11/12 Δόξα Δράμας – Ολυμπιακός 0-0
21/11/12 Ολυμπιακός – Παναιτωλικός 0-0
25/11/12 Εθνικός Γαζώρου – Ολυμπιακός 0-0
2/12/12 Ολυμπιακός – Παναχαϊκή 0-1
9/12/12 Θρασύβουλος – Ολυμπιακός 1-1
16/12/12 Ολυμπιακός – Νίκη 0-0
13/01/13 Ολυμπιακός – Εργοτέλης 2-0
20/1/13 Ηρακλής Ψαχνών – Ολυμπιακός 1-1
27/1/13 Ολυμπιακός– Απόλλων 3-0
3/2/13 Ολυμπιακός –Πιερικός 4-1
6/2/13 Ηρακλής – Ολυμπιακός 0-1

Χωρίς σημαντικές αλλαγές είναι σήμερα ο Ολυμπιακός Β. κόντρα στην Καλλονή.
Οι «ερυθρόλευκοι» προέρχονται από σπουδαία εκτός έδρας νίκη επί του Ηρακλή στο Καυτανζόγλειο και θέλουν να βρεθούν στην πρώτη τριάδα του πρωταθλήματος.
Ο Σάββας Παντελίδης δεν θα κάνει αλλαγές στην ενδεκάδα και πέρα από την απουσία του Ματίας Μπολάτι «παίζονται» δύο-τρεις θέσεις στην ενδεκάδα.

Οι Γκίτκος, Πετκάκης, Κατσιαρός, Κωστούλας, Γόγολος, Πινδώνης, Τσιάτσιος (η Ολίσε) Ανιέτε (η Καπετάνος ) Μπρέσκα, Σολάκης, Ογκουνσότο αλλά και οι Γενγκά, Χατζηπαντελίδης, είναι επικρατέστεροι για την 11άδα, ενώ διαθέσιμοι είναι και οι Σταυράκης, Καρράς, Παλαιολόγος, Γουσούλης, Στογιάνοφ, Μπακαγιόκο.

Στις προπονήσεις παίρνει μέρος και το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα των «ερυθρολεύκων», ο Ντιέγκο Ναντάγια, ο οποίος ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα και σύντομα θα είναι σε θέση να προσφέρει τις υπηρεσίες του στον Ολυμπιακό. Το δελτίο του αναμένεται να εκδοθεί από την ΕΠΟ την ερχόμενη εβδομάδα.

Κι ενώ το σημερινό ματς αρχίζει στις 3 μ.μ. ολοκληρώνεται και η προπώληση των εισιτηρίων.

Οι τιμές των εισιτηρίων για τον αγώνα είναι 50, 30, 7, 5 ευρώ και έχουν διαμορφωθεί ως εξής:
– 7 Ευρώ, άνω διάζωμα στο στέγαστρο και γενικά στις θέσεις των Special, με είσοδο από τη 2η πεζογέφυρα, πέταλο και ανατολική κερκίδα με είσοδο από τη 1η πεζογέφυρα
– 5 Ευρώ, για γυναίκες και παιδιά, με είσοδο από τη 1η και 2η πεζογέφυρα.
– 50 Ευρώ, θέσεις VIP Gold, με είσοδο από τη Θύρα 19
– 30 Ευρώ, θέσεις VIP Silver, με είσοδο από τις Θύρες 25 και 16Δωρεάν είσοδος για παιδιά έως 12 ετών και για τα Α.Μ.Ε.Α.

Η προπώληση των εισιτηρίων γίνεται από τα γραφεια της ΠΑΕ αλλά και από
τα Πρακτορεία ΟΠΑΠ ΣΤΡΑΚΑ, Ιάσονος 99, -ΒΛΑΧΑΒΑΣ, Αγίου Δημητρίου 19, -ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΔΗΣ, Ελ. Βενιζέλου 80, -ΨΑΡΟΜΠΑΣ, Ιωλκού 232 με Μαβίλη, και από τα γραφεία των οργανωμένων φιλάθλων AUSTRIAN BOYS, Aγ. Δημητρίου 19,
ενώ τα εκδοτήρια του Πανθεσσαλικού Σταδίου θα ανοίξουν σήμερα δύο ώρες πριν την έναρξή του (από τις 13:00).

Οι φίλαθλοι

ΑΠΟ τους AUSTRIANS BOYS και τους Vatos Locos ανακοινώθηκαν τα εξής:
«Στηρίζουμε τη δράση της ΠΑΕ για την φιλοξενία του συλλόγου Φλόγα Μαγνησίας στον αγώνα της Κυριακής.
Θα θέλαμε να δηλώσουμε την αμέριστη και έμπρακτη υποστήριξη μας στην απόφαση της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου να αφιερώσει τον σημερινό αγώνα έδρας της ομάδας μας με την “ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ” στο Σύλλογο Γονέων Παιδιών με καρκίνο “Φλόγα” Μαγνησίας. Θα χαρούμε πολύ να φιλοξενήσουμε τους γονείς και τα παιδιά του Συλλόγου “Φλόγα” παρακολουθώντας μαζί τον αγώνα στο Πανθεσσαλικό Στάδιο και θα είμαστε εκεί για να βοηθήσουμε και να συμμετέχουμε ενεργά σε αυτή την κίνηση».

Ακόμη ο ΣΦΟΒ ανακοίνωσε πως «όλοι μας, όπως εμείς ξέρουμε, καλούμαστε να γεμίσουμε το Πανθεσσαλικό (Παμβολιώτικο) και να σπάσουμε ρεκόρ εισιτηρίων για φέτος. Όλοι λοιπόν στο Στάδιο για να γιορτάσουμε και να χαρούμε μια ακόμη επιτυχία».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου