ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Διαμαρτυρία του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου

διαμαρτυρία-του-α-σ-ολυμπιακός-βόλου-31539

Για τις διαιτησίες Λαρισαίων στα παιχνίδια της γυναικείας ομάδας

Ανακοίνωση – επιστολή προς τις Ε.Π.Ο., Κ.Ε.Δ., Ε.Π.Σ.Θ. και Σ.Δ.Π. Λάρισας με αφορμή την αντιμετώπιση που τυγχάνει η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού Βόλου απέστειλε η διοίκηση των ερυθρόλευκων.

Στην έγγραφη διαμαρτυρία που εστάλη αναφέρεται:

«Με αφορμή την άδικη αντιμετώπιση που έχει το τελευταίο διάστημα από διαιτητές που ανήκουν στην δύναμη του Συνδέσμου Διαιτητών Λάρισας, η ποδοσφαιρική μας ομάδα γυναικών, που συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Α’ Εθνικής Κατηγορίας, το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου μας ομόφωνα αποφάσισε να διαμαρτυρηθεί εντονότατα προς όλες τις κατευθύνσεις και ζητεί να μην ορίζονται στα επόμενα παιχνίδια της ομάδος μας διαιτητές από τον Σύνδεσμο Διαιτητών Λάρισας.

Οι διαιτητικές αποφάσεις τους και η εν γένει αντιμετώπιση των αθλητριών και των παραγόντων της ομάδος μας, δείχνουν ότι οι εν λόγω διαιτητές αδικούν κατάφορα την ομάδα μας και προκαλούν κίνδυνο για την ομαλή διεξαγωγή των αγώνων.

Ως Δ.Σ. κάνουμε μεγάλες προσπάθειες να συντηρήσουμε όλα τα τμήματα του συλλόγου και παράλληλα να δημιουργήσουμε ένα φίλαθλο περιβάλλον εμπιστοσύνης στα θεσμικά όργανα του ποδοσφαίρου. Οι συνεχείς αρνητικές διαιτησίες δεν αποτρέπουν ενέργειες και πράξεις βίας στους ευάλωτους χώρους του ποδοσφαίρου και φυσικά δεν συνάδουν με την βελτίωση της εικόνας του αθλήματος στα μάτια και την κρίση των φίλων και των εχθρών του ποδοσφαίρου. Γενική παραδοχή είναι, πως η ομάδα μας, ούτε παράγει, ούτε μεταφέρει βία, όπου κι αν αγωνίζεται, ούτε γίνεται αιτία επεισοδίων.

Ζητάμε από όλους τους αρμόδιους να δείχνουν τον απαιτούμενο σεβασμό στο σύλλογό μας. Παρακαλούμε να εξετάσετε με προσοχή το αίτημά μας».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου