ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Συνάντηση με Μίτσελ ο Ολυμπιακός

συνάντηση-με-μίτσελ-ο-ολυμπιακός-38418

Για συνάντηση των ανθρώπων του Ολυμπιακού με τον Μίτσελ, το απόγευμα της Τρίτης, κάνει λόγο αποψινό δημοσίευμα στην ιστοσελίδα της ισπανικής εφημερίδας «As».

Οι «ερυθρόλευκοι» παράγοντες προσπάθησαν να πείσουν τον Ισπανό τεχνικό να αναλάβει άμεσα την πειραϊκή ομάδα, με τον πρώην άσο της Ρεάλ Μαδρίτης και της Εθνικής ομάδας να ζητεί εγγυήσεις για τη θέση από την οποία απολύθηκε ο Ζαρντίμ, παρά τα εξαιρετικά αποτελέσματά του, όπως σημειώνει το ρεπορτάζ.

Ο Μίτσελ προτιμά να ξεκινήσει το καλοκαίρι, αναλαμβάνοντας το βάρος της προετοιμασίας και των μεταγραφών από το μηδέν, ενώ ζήτησε ως αποζημίωση 1.3 εκατομμύρια ευρώ «καθαρά».

Πρώτος στόχος του Ολυμπιακού ήταν ο Ουνάι Έμερι, επισημαίνεται στο δημοσίευμα, αλλά από τη στιγμή που αυτός υπέγραψε στη Σεβίλλη, η πειραϊκή ομάδα στράφηκε στον Μίτσελ.

Σε περίπτωση που αυτός αποφασίσει να μην αποδεχθεί την πρόταση του Ολυμπιακού, εναλλακτικές λύσεις αποτελούν οι Χοσέ Λουΐς Όλτρα και Γκρεγκόριο Μανθάνο.

Το ρεπορτάζ καταλήγει με τη σημείωση ότι αν τελικά η Σάλκε αποφασίσει να κινηθεί για τον Μίτσελ, καθώς η γερμανική ομάδα έχει επιδείξει ενδιαφέρον για την περίπτωσή του, όλες οι ενδείξεις πείθουν ότι θα υπάρξει συμφωνία.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου