ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σήμερα με Αστέρα Τρίπολης ο Ολυμπιακός Βόλου για το Κύπελλο Ελλάδος

σήμερα-με-αστέρα-τρίπολης-ο-ολυμπιακό-43029

Παντελίδης και επίσημα – Σήμερα με Αστέρα Τρίπολης ο Ολυμπιακός Βόλου για το Κύπελλο Ελλάδος – ο Μάνδαλος στον πάγκο

Ο Σάββας Παντελίδης είναι και επίσημα πλέον ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου μετά τη λύση της συνεργασίας με τον Σούλη Παπαδόπουλο.

Οι ερυθρόλευκοι σήμερα θα αγωνιστούν με τον Αστέρα στη Τρίπολη (8 μ.μ. – OTE Sport 3) ) όπου στον πάγκο θα καθίσει ο Αντώνης Μάνδαλος.

Ο νέος τεχνικός των ερυθρόλευκων δεν ακολούθησε την αποστολή για την Τρίπολη προτιμώντας να μείνει στο Βόλο και να δουλέψει με όσους ποδοσφαιριστές αποκλείστηκαν, αφού για την ομάδα του Βόλου ακολουθεί ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης στο Πανθεσσαλικό την Κυριακή στις 3 μ.μ.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Η παρουσίαση του 47χρονου τεχνικού θα γίνει αύριο Πέμπτη 24 Ιανουαρίου και ώρα 12:30 στην αίθουσα Τύπου του Πανθεσσαλικού Σταδίου όπου και θα παραχωρηθεί και συνέντευξη Τύπου. Παράλληλα με τον κ. Παντελίδη η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου ανακοίνωσε χθες πως χρέη γυμναστή αναλαμβάνει ο κ. Βασίλης Σέγγος.

Ο Σάββας Παντελίδης γεννήθηκε στις 7 Απριλίου του 1965 στην Αθήνα και ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα στον Άρη Νίκαιας για να γίνει επαγγελματίας στη Δόξα Βύρωνα. Έπειτα από πολλά χρόνια παραμονής στην ομάδα του Βύρωνα το 1997 μεταπήδησε στην Προοδευτική και σε ηλικία 32 ετών έκανε το ντεμπούτο του στην Α’ Εθνική.

Ως προπονητής ξεκίνησε την καριέρα του από τον Θρασύβουλο από το 2005 έως το 2007. Ανέλαβε την Ρόδο το 2007 , και τον Φωστήρα το 2008 και οι δύο ομάδες Γ’ Εθνικής. Στη συνέχεια ανέλαβε την ομάδα της Καλλιθέας τον Ιανουάριο του 2009 η οποία υποβιβάστηκε στη Γ’ Εθνική.

Τον Ιανουάριο του 2010 ανέλαβε το Αιγάλεω παραιτήθηκε όμως μετά από μόλις δύο εβδομάδες αναλαμβάνοντας τον Μάιο του 2010 την ομάδα των Τρικάλων.

Ακολούθησε ο Εθνικός Πειραιώς που μένει από τον μέχρι τον Νοέμβριο του 2011. Τον Μάιο του 2012 πετυχαίνει με τον Πανθρακικό την επιστροφή της ομάδας της Κομοτηνής στην Σούπερ Λίγκα για να λύσει τη συνεργασία του τον περασμένο Οκτώβριο.

Ο νέος τεχνικός του Ολυμπιακού Βόλου είναι λάτρης του επιθετικού ποδοσφαίρου, ενώ φέτος έχει παρακολουθήσει δύο αναμετρήσεις των ερυθρόλευκων τηλεοπτικά. Ο ίδιος ξεκίνησε τη δουλειά από χθες αφού εφοδιάστηκε dvd και με άλλα παιχνίδια της ομάδας με την οποία και φιλοδοξεί να πετύχει την άνοδο.

Στις 8 μ.μ. με Αστέρα

Στην Τρίπολη με αρκετές απουσίες βασικών ποδοσφαιριστών βρίσκεται από χθες ο Ολυμπιακός Βόλου προκειμένου σήμερα στις 8 μ.μ. να διεκδικήσει τις όποιες πιθανότητες του αναλογούν στη ρεβάνς του 1-1 του Πανθεσσαλικού.

Στην αποστολή συμπεριλαμβάνονται 18 ποδοσφαιριστές και στον πάγκο θα καθίσει ο Αντώνης Μάνδαλος. Συγκεκριμένα διαθέσιμοι είναι οι: Σταυράκης, Ρόκα, Ναουμίδης, Κοτζαθανάσης, Μπόρας, Κολημήτρας, Γουσούλης, Παλαιολόγος, Γκότοβος, Ανιέτε, Καρράς, Στογιάνοφ, Τσιάτσιος, Μπακαγιόκο, Γαλάνης, Στουρνάρας, Ογιαρμπίντε και Πετκάκης. Στον Βόλο έμειναν οι: Γκίτκος, Κατσιαρός, Γόγολος, Κωστούλας, Πινδώνης, Μπολάτι, Γενγκά, Σολάκης, Μπρέσκα και Ογκουνσότο.

Με τον Χουάν Πάμπλο Κάφα για πρώτη φορά στην αποστολή θα υποδεχτεί τον Ολυμπιακό Βόλου ο Αστέρας Τρίπολης. Η ώρα για το ντεμπούτο του Χουάν Πάμπλο Κάφα με τη φανέλα του Αστέρα Τρίπολης έφτασε. Ο Αργεντινός μέσος συμπεριλήφθηκε στην αποστολή για τον επαναληπτικό με τον Ολυμπιακό Βόλου, στο οποίο οι Αρκάδες θέλουν την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Εκτός έμειναν οι Μπαρτολίνι και Φούλοπ, ενώ ο Σάκης Τσιώλης αναμένεται να δώσει χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που μέχρι σήμερα δεν έχουν αγωνιστεί πολύ.

Αναλυτικά οι 19 ποδοσφαιριστές του Αστέρα που αποτελούν την αποστολή της ομάδας έχουν ως εξής:

Μπαντής, Γεωργακόπουλος, Τσαμπούρης, Γιαλούσης, Φορμίκα, Πιπίνης, Σανκαρέ, Καστέλς, Κουρμπέλης, Ουσέρο, Αλβάρεζ, Ναβάρο, Φραγκουλάκης, Ράγιος, Ντε Μπλάσις, Έγκον, Κάφα, Γκαϊδατζής και Περόνε.

Γενική είσοδος 10 ευρώ

Γενική είσοδο ορισμένη στα δέκα ευρώ θα έχει ο σημερινός επαναληπτικός του Αστέρα Τρίπολης με τον Ολυμπιακό Βόλου για την τέταρτη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η διοίκηση των Αρκάδων εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία ενημερώνει το πώς μπορούν και ποιες ώρες οι φίλοι των Αρκάδων να προμηθευτούν τα εισιτήρια. «Το τμήμα διαχείρισης εισιτηρίων της ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει ότι εισιτήρια για την 2η αγωνιστική της 4ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος 2012-2013 με την ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ θα διατίθενται την Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2013 ημέρα του αγώνα από τις 2.00 μ.μ. έως τις 8.00 μ.μ. στα εκδοτήρια του γηπέδου.

Σε όλες τις θύρες τα εισιτήρια κοστίζουν 10€».

O Αρετόπουλος σφυρίζει

Ο Αρετόπουλος από τα Τρίκαλα θα διευθύνει το παιχνίδι Κυπέλλου σήμερα Τετάρτη στην Τρίπολη (8 μ.μ.) μεταξύ του τοπικού Αστέρα και του Ολυμπιακού Βόλου, βγαίνοντας … από το ψυγείο που τον είχε η ΚΕΔ/ΕΠΟ μετά τη διαιτησία του στα Χανιά (στο ματς Πλατανιάς-Πανθηναϊκός).

Βοηθοί του θα είναι οι κ.κ. Καρσιώτης, Σωτηρόπουλος, Σέλιμος και Γιαννόπουλος.

Το πρόγραμμα της 4ης Φάσης

Ολυμπιακός Βόλου-Αστέρας Τρίπολης 1-1

Παναθηναϊκός-Πλατανιάς 2-1

ΠΑΣ Γιάννινα-Φωστήρας 2-0

Καλλιθέα-ΠΑΟΚ 2-0

Απόλλων Σμύρνης-Πανθρακικός 1-1

Ολυμπιακός-Καβάλα 2-0

Λεβαδειακός-Κέρκυρα 2-1

Βέροια-Skoda Ξάνθη 2-1

2ος αγώνας Σήμερα Αστέρας Τρίπολης-Ολυμπιακός Βόλου (17.00)

Πλατανιάς-Παναθηναϊκός (20.00) Αύριο

Φωστήρας- ΠΑΣ Γιάννινα (17.00)

ΠΑΟΚ-Καλλιθέα (20.00) Τετάρτη (30/1)

Πανθρακικός-Απόλλων Σμύρνης (17.00)

Καβάλα-Ολυμπιακός (20.00) Πέμπτη (31/1)

Κέρκυρα-Λεβαδειακός (14.00)

Skoda Ξάνθη-Βέροια (20.00)

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου