ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΠΑΟ – ΟΣΦΠ (1-2) ημίχρονο

παο-οσφπ-1-2-ημίχρονο-75954

Το «αιώνιο» ντέρμπι του ελληνικού ποδοσφαίρου διεξάγεται (19:30) στο ΟΑΚΑ, ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό και είναι αυτό που κλέβει την παράσταση στο πρόγραμμα της 14ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ

Ο Παναθηναϊκός δικαιώνεται για την εικόνα του καθώς ήταν ανώτερος όλο αυτό το διάστημα και σκοράρει με πολύ ωραίο σουτ του Μαυρία στο 17’.

Το γκολ αυτό προέρχεται από πολύ καλή μπαλιά του Σπυρόπουλου ενώ η άμυνα του Ολυμπιακού αδράνησε για τα καλά. Οι πρωταθλητές Ελλάδας πάντως παρουσιάζουν προβλήματα και στον άξονά τους

Στο 22’ ο Ολυμπιακός λίγα δευτερόλεπτα μετά το κάκιστο σουτ του Μανιάτη βρίσκει δίχτυα. Ο Αμπντούν θα πασάρει εξαιρετικά στον Τζιμπούρ που μπροστά από τον Βύντρα θα κάνει την προβολή και μαζί το 1-1. Γκολ για τους ερυθρολεύκους με τον Αλγερινό να κάνει μία κίνηση προς τον κόσμο του Παναθηναϊκού με τα χέρια του, του στιλ ’δεν σας ακούω τώρα να φωνάζετε…’.

Στο 34’ ο Τζιμπούρ… ξαναχτυπά με κεφαλιά. Ο Φουστέρ έκανε το κόρνερ και ο Αλγερινός πηδάει σωστά μπροστά από τον Χριστοδουλόπουλο κάνοντας με το κεφάλι του το 1-2. Ανατροπή για τον Ολυμπιακό που μέσα σε λίγα λεπτά έφερε τα πάνω κάτω στο ντέρμπι.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου