ΜΠΑΣΚΕΤ

Παναθηναϊκός: Κίνηση με νόημα από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, πήρε θέση και ο Αλβέρτης

παναθηναϊκός-κίνηση-με-νόημα-από-τον-δ-77070

Στα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού βρέθηκε μετά τον αγώνα με την Φενερμπαχτσέ/Ούλκερ ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος και ζήτησε από τους παίκτες να κλείσουν τ’ αυτιά τους και να επικεντρωθούν αποκλειστικά και μόνο στις υποχρεώσεις της ομάδας.

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ, ο οποίος χθες το μεσημέρι δήλωσε πως αποχωρεί από τα ηνία της εταιρείας, κατηγορώντας ευθέως τον θείο του, Θανάση Γιαννακόπουλο, αφού συνεχάρη τους παίκτες για τη μεγάλη νίκη επί των Τούρκων, τους ζήτησε να παραμείνουν συγκεντρωμένοι στη δουλειά τους:

«Κατανοώ ότι ανησυχήσατε με αυτά που ακούστηκαν. Δεν έχετε όμως κανένα λόγο να επηρεαστείτε. Θέλω να μείνετε ανεπηρέαστοι και επικεντρωμένοι στην δουλειά σας κι εγώ θα είμαι δίπλα σας και θα σας στηρίζω. Ό,τι κι αν γίνει η χρονιά θα βγει. Κλείστε τα αυτιά σας. Είναι βαριά η φανέλα του Παναθηναϊκού».

Αλβέρτης: «Η ομάδα θα συνεχίσει και θα βρει το δρόμο της»

Με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις, θέση πήρε και ο Φραγκίσκος Αλβέρτης. Η «σημαία» του Παναθηναϊκού και νυν παράγοντας της ΚΑΕ τόνισε: «Γίνεται μια μεγάλη προσπάθεια από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να συνεχίσει αυτή η ομάδα να γράφει ιστορία και πιστεύω πως οποιεσδήποτε εκκρεμότητες θα τακτοποιηθούν, πως οποιαδήποτε προβλήματα θα λυθούν σύντομα και θα συνεχίσει το δρόμο της. Πρέπει να είμαστε ξεκάθαροι στο τι θέλουμε και όλοι θέλουμε το καλό αυτής της ομάδας, γιατί έχει ένα τεράστιο παρελθόν και πιστεύω ότι έχει και πολύ μέλλον. Ο Παναθηναϊκός θα συνεχίσει στο δρόμο που του αξίζει».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου