ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ένσταση του Ολυμπιακού Βόλου κατά της Παναχαϊκής

ένσταση-του-ολυμπιακού-βόλου-κατά-της-79279

Ένσταση κατά της Παναχαϊκής ,στην Πειθαρχική Επιτροπή της Ένωσης Football League-Football League 2, κατάθεσε ο Ολυμπιακός Βόλου, για μη νόμιμη συμμετοχή δύο ποδοσφαιριστών της αχαϊκής ομάδας στο παιχνίδι της περασμένης Κυριακής μεταξύ των δυο ομάδων στο Πανθεσσαλικό.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου κατέθεσε ένσταση κατά του κύρους του αγώνα, καθώς υπάρχει σε εκκρεμότητα έρευνα από την Επιτροπή Ιδιότητας Μεταγραφών – και αφορά την ΠΑΕ Παναχαϊκή – για τις μεταγραφές που είχε πραγματοποιήσει την περίοδο 2010-11.

Σύμφωνα με την καταγγελία που έχει γίνει, η ΠΑΕ Παναχαϊκή είχε προσκομίσει, τότε, μη νόμιμη φορολογική ενημερότητα. Η ένσταση θα συζητηθεί από την Πειθαρχική Επιτροπή της Ένωσης Football League-Football League 2 στην περίπτωση που υπάρξει πόρισμα από την Επιτροπή Ιδιότητας Μεταγραφών για τη συγκεκριμένη υπόθεση που αφορά την ΠΑΕ Παναχαϊκή (η έρευνα όπως προαναφέραμε βρίσκεται σε εξέλιξη).

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου κατέθεσε την ένσταση εντός της προβλεπόμενης από το νόμο προθεσμίας, προκειμένου να έχει το νόμιμο δικαίωμα να διεκδικήσει τους τρεις βαθμούς, μετά το πόρισμα της ΕΙΜ ΕΠΟ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου