ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Με 6.000 εισιτήρια

με-6-000-εισιτήρια-96847

Εξι χιλιάδες εισιτήρια θα διατεθούν από τα εκδοτήρια του Πανθεσσαλικού Σταδίου σήμερα μετά από απόφαση της αστυνομίας που παράλληλα αποφάσισε να μη δοθούν εισιτήρια σε φιλάθλους της ΑΕΛ.

Η προπώληση εισιτηρίων θα γίνεται από τις 12 σήμερα το μεσημέρι από δύο εκδοτήρια στην Α’ Πεζογέφυρα του Πανθεσσαλικού Σταδίου.

Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου παρακαλεί τους φιλάθλους να δώσουν ιδιαίτερη προσοχή στη διαδικασία εισόδου, καθώς και λόγω της ιδιαιτερότητας του αυριανού παιχνιδιού, να προσέλθουν νωρίτερα στο Πανθεσσαλικό ώστε να γίνει ομαλά η είσοδός τους στο Στάδιο και να μην επικρατήσει συνωστισμός.

Τα Εκδοτήρια

Θα λειτουργήσουν συνολικά πέντε εκδοτήρια. Τα εκδοτήρια θα είναι ανοιχτά από τις 14.30 το μεσημέρι (εκτός από αυτά που θα λειτουργούν από τις 12μ).

Στην Πεζογέφυρα Α θα λειτουργήσουν τρία εκδοτήρια, το ένα πριν την είσοδο στην Πεζογέφυρα και τα άλλα δύο στο τέλος αυτής πριν την είσοδο στο γήπεδο για όλους όσοι θέλουν να εκδώσουν εισιτήρια των 15, 10 και 5 ευρώ παιδικό. Από την Α’ Πεζογέφυρα θα επιτραπεί η είσοδος των φιλάθλων της γηπεδούχου ομάδας με απλά εισιτήρια αγώνα των 15, των 10 και των 5 ευρώ (παιδικό).

Στην Πεζογέφυρα Β θα λειτουργήσει ένα εκδοτήριο για όλους όσοι θέλουν να εκδώσουν εισιτήριο αγώνα 20 και 30 ευρώ για την σκεπαστή κερκίδα και των 5 ευρώ για παιδιά που συνοδεύονται από τους γονείς τους. Από τη Β Πεζογέφυρα θα επιτρέπεται η είσοδος στους κατόχους Διαρκείας Silver (ασημί), Basic (μωβ), Blue (μπλε), Economy (θαλασσί) και σε φιλάθλους με εισιτήρια των 20 και 30 ευρώ και των 5 ευρώ (παιδικό).

Οι θύρες του Πανθεσσαλικού Σταδίου θα ανοίξουν για το κοινό δυόμιση ώρες πριν την έναρξη του αγώνα. Για τα μαθητικά και τα παιδικά εισιτήρια των 5 ευρώ, τα παιδιά που θα συνοδεύονται από τους γονείς τους θα εισέρχονται στην κερκίδα που θα περάσει ο γονέας.

Αν ο μαθητής ή το παιδί δεν συνοδεύεται, τότε θα του επιτραπεί η είσοδος μόνο στο Νότιο Πέταλο. Για να μην επικρατήσει συνωστισμός, η ΠΑΕ Νίκη Βόλου παρακαλεί θερμά τους φιλάθλους να προσέλθουν νωρίτερα στο Πανθεσσαλικό.

· Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου ανακοινώνει ότι για λόγους ασφαλείας στον σημερινό αγώνα με την ΑΕΛ, ο χώρος του εντευκτηρίου στο πρώτο διάζωμα της σκεπαστής κερκίδας του Πανθεσσαλικού Σταδίου, θα είναι προσβάσιμος και θα χρησιμοποιηθεί μόνο από μέλη των διοικήσεων της ΠΑΕ Νίκη Βόλου και της ΠΑΕ ΑΕΛ. Παρακαλεί τους φιλάθλους της να διευκολύνουν το έργο της ΠΑΕ, να μην προσπαθήσουν να εισέλθουν στον χώρο και να καθίσουν κανονικά στην κερκίδα, στις θέσεις στις οποίες αντιστοιχεί το εισιτήριο διαρκείας τους είτε το απλό εισιτήριο αγώνα.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου