ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Πάθος για νίκη

πάθος-για-νίκη-96865

Σήμερα στις 6.30 μ.μ. η Νίκη Βόλου φιλοξενεί την ΑΕΛ στο Πανθεσσαλικό για την 9η αγωνιστική

Ωρα ντέρμπι 6.30 μ.μ., με τη Νίκη Βόλου να φιλοξενεί την ΑΕΛ στο μεγάλο θεσσαλικό παιχνίδι στο Πανθεσσαλικό. Πάθος για νίκη από τους κυανόλευκους που περιμένουν δυναμική παρουσία του κόσμου τους στην 9η αγωνιστική της Football League. Τηλεοπτικά από το ΟΤΕ –TV.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Η προετοιμασία της ομάδας της Νίκης Βόλου ενόψει της σημερινής αναμέτρησης με την ΑΕΛ ολοκληρώθηκε χθες με μία απογευματινή προπόνηση. Ο προπονητής των κυανόλευκων Στέλιος Μανωλάς είδε κανονικά όλους τους παίκτες του να δίνουν το παρών και σήμερα λίγες ώρες πριν από την σέντρα του μεγάλου παιχνιδιού θα τους ανακοινώσει και την 18άδα.

Κανονικά μέρος στις τελευταίες προπονήσεις πήρε και ο Μπόζινταρ Τάντιτς ο οποίος ταλαιπωρήθηκε από θλάση στον προσαγωγό, χάνοντας το παιχνίδι με τον Φωκικό. Ο Σέρβος άσος ωστόσο προπονήθηκε κανονικά στη τελευταία δυνατή προπόνηση της Παρασκευής και έθεσε εαυτόν στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας.

Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για τη Νίκη με εξαίρεση τον Αλέξανδρο Σούφλα ο οποίος λόγω τραυματισμού από την αρχή της σεζόν θα απουσιάσει για περίπου τρεις μήνες ακόμη.

Όλη την εβδομάδα ο Στέλιος Μανωλάς με τους συνεργάτες του παρακολούθησαν τα φετινά παιχνίδια της ΑΕΛ στο πρωτάθλημα μέσω DVD και στη συνέχεια παρουσίασαν στους ποδοσφαιριστές της Νίκης τα αδύναμα σημεία που θα πρέπει να χτυπήσουν στο σημερινό αγώνα αλλά και τα δυνατά που θα πρέπει να προσέξουν, όπως είναι οι στημένες φάσεις.

Μετά τη Νίκη επί του Φωκικού οι κυανόλευκοι έχουν αποκτήσει πλέον ψυχολογία και σε συνδυασμό με την αλλαγή στη τεχνική ηγεσία φιλοδοξούν σήμερα σε ένα δεύτερο συνεχόμενο τρίποντο.

Η ψυχολογία έρχεται μέσα από τις νίκες είχε τονίσει μετά το παιχνίδι με τον Φωκικό ο προπονητής της Νίκης με την εβδομάδα να κυλάει με δυνατές προπονήσεις προκειμένου οι κυανόλευκοι να φθάσουν σε ακόμη μία σήμερα με αντίπαλο την ΑΕΛ.
Στόχος της Νίκης είναι να ελέγξει τον ρυθμό του αγώνα από τα πρώτα λεπτά και να περιορίσει τα ατού των «βυσσινί».

Όσον αφορά στην αρχική ενδεκάδα, δεν αναμένονται ιδιαίτερες αλλαγές με τον Βούρα να ξεκινά κάτω από τα δοκάρια και τους Ψιάνο, Σαμαρά, Βέρτζο και Μήτση να αποτελούν την τετράδα της άμυνας. Στη μεσαία γραμμή ο Ριζογιάννης θα αγωνιστεί πιθανότατα έχοντας δίπλα του τον Τάσιτς ο οποίος θα πάρει την θέση του Πουρτουλίδη, ενώ στα δεξιά θα κινείται ο Σκούφαλης με τον Ουέλινγκτον στα αριστερά και τον Κυριάκο να έχει ελεύθερο ρόλο πίσω από τον Γιάκομπ.


Παράλληλα διαθέσιμοι για την σημερινή αναμέτρηση θα είναι και οι: Καρακούτσης, Μπαταβάνης, Καρατζάς, Παπαδόπουλος, Μκρτσιαν, Χολέβας, Αργύρης, Ρόππας, Γεωργατζής, Χάμος, Τάντιτς, Φλίγκος και Λαζαρίδης.

Δίχως Τσίγκα η ΑΕΛ

Δίχως να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Θανάση Τσίγκα ο οποίος θα υποβληθεί σε επέμβαση στο δάχτυλο και θα απουσιάσει για περίπου ένα μήνα θα αγωνιστεί σήμερα η ΑΕΛ στο Πανθεσσαλικό. Άλλα προβλήματα για τον τεχνικό Μιχάλη Ζιώγα δεν υπάρχουν και η ενδεκάδα που θα παρατάξει ο Λαρισαίος προπονητής δεν αναμένεται να διαφοροποιηθεί σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι με τον Θρασύβουλο το οποίο και έληξε 1-1.

Έτσι στο Πανθεσσαλικό στάδιο η ΑΕΛ αναμένεται να παραταχθεί με τους: Σέρεμετ, Παγώνη, Παπαγεωργίου, Σκόνδρα, Ραπτάκη, Νεμπεγλέρα, Τσιάρα, Τσιμπάμπα, Χασομέρη, Δεινόπαπα και Ζεκίνια.

Οι «Βυσσινί» βρίσκονται στο +1 από τη Νίκη στη βαθμολογία.

Διαιτητής ο Τοπούζης

Ο Γιάννης Τοπούζης από τον Σύνδεσμο Διαιτητών Θράκης θα είναι ο άρχοντας της αναμέτρησης ανάμεσα σε Νίκη Βόλου και ΑΕΛ. Βοηθοί του θα είναι οι κ.κ. Θ. Δηλγεράκης (Δράμας), Μ. Χαρίτσης (Θράκης), ενώ χρέη τέταρτου διαιτητή θα αναλάβει ο κ. Γ. Σωσώνης (Φθιώτιδας).

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου