ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πήρε «Χ» εκτός ο Ολυμπιακός

πήρε-χ-εκτός-ο-ολυμπιακός-97070

Μπορούσε να φθάσει στην κορυφή, αλλά έμεινε στο 0-0 παίρνοντας ένα ακόμη ένα βαθμό στη Δράμα από τη Δόξα ο Ολυμπιακός Βόλου, που δεν δέχθηκε γκολ για τρίτο συνεχόμενο ματς και συνολικά έκτο στις εννιά πρώτες αγωνιστικές, ενώ συνεχίζει αήττητος με προπονητή τον Σούλη Παπαδόπουλο…

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Οι Βολιώτες είχαν το πλεονέκτημα ότι ο Παπαδόπουλος γνώριζε πολύ καλά πώς να μπλοκάρει τα ατού της Δόξας. Μάλιστα ήταν εκείνοι που έχασαν ευκαιρίες και το 0-0 στη Δράμα αδικεί την ερυθρόλευκη ομάδα, που έχασε την ευκαιρία να σκαρφαλώσει στην κορυφή.

Χθες Δόξα Δράμας και Ολυμπιακός Βόλου έμειναν στο 0-0, στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της ένατης αγωνιστικής στη Football League, παρότι οι Βολιώτες ήταν πολύ καλύτεροι στο πρώτο μισό του αγώνα και έφτασαν δύο φορές κοντά στο γκολ, χωρίς ωστόσο να καταφέρουν να σκοράρουν. Ακόμη και στην επανάληψη, όταν ανέβηκε η Δόξα, ο Ολυμπιακός ήταν καλός και οι Δραμνινοί δεν μπόρεσαν να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για κάτι καλό μπροστά από το τέρμα του Γκίτκου.

Με αυτή την ισοπαλία ο Ολυμπιακός Βόλου έφτασε τους 14 βαθμούς, έναν λιγότερο από την κορυφή, ενώ η Δόξα ανέβηκε στους 8 και τη 16η θέση.

Ο Σούλης Παπαδόπουλος παρέταξε τον Γκίτκο κάτω από τα δοκάρια και τη γνωστή αμυντική τετράδα, με τους Γόγολο, Παλαιολόγο στο κέντρο της άμυνας, τον Κατσιαρό στα αριστερά και τον Στουρνάρα στο δεξιό άκρο. Στη μεσαία γραμμή ανασταλτικό ρόλο είχαν οι Πινδώνης, Στογιάνοφ, στις πτέρυγες κινήθηκαν οι Ογιαρμπίδε και Γιενγκά, με τον Ανιέτε πίσω από τον Κόλεφ. Στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου μπήκε ο Μπολάτι στη θέση του Κόλεφ.
Μόλις στο 8’ οι οι Βολιώτες έφτασαν κοντά στο γκολ, όμως ο Γουμάγιας επενέβη στην κεφαλιά του Κόλεφ και ο Σοϊλέδης έσωσε πάνω στη γραμμή το σουτ του Γιενγκά.

Στο 33’ και πάλι οι Βολιώτες έφτασαν κοντά στην επίτευξη του τέρματος, όμως ο Γόγολος είδε τη μπάλα να προσκρούει στο δοκάρι μετά το σουτ που επιχείρησε.

Στην επανάληψη και στο 78’ Καμινιώτης έκανε τη σέντρα, ο Ρούσεφ την προβολή, αλλά ο Γκίτκος έσωσε την εστία του, ενώ λίγο πιο πριν στο 77’ από σουτ του Πινδώνη η μπάλα έφυγε πάνω από τα δοκάρια.

Κίτρινη κάρτα από το διαιτητή Χατζή δέχθηκαν οι Πουλάκος, Ταραλίδης, Κοντέων – Παλαιολόγος, Κατσιαρός, Ανιέτε, Πινδώνης, Γκίτκος.

Μία αναγκαστική αλλαγή για τους Παναγιώτη Τζαναβάρα και Σούλη Παπαδόπουλο, αφού είδαν τους Κάπελ και Στουρνάρα αντίστοιχα, να αποχωρούν από τον αγωνιστικό χώρο λόγω τραυματισμού.

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Παναγιώτης Τζαναβάρας): Γουμάγιας, Μπάρος, Στεργιανός, Μιλένκοβιτς, Ταραλίδης, Ιντζόγλου, Σοϊλέδης (46’ Ρούσεφ), Κοντέων, Κάπελ (63’ λ.τρ. Καμινιώτης), Πουλάκος (55’ Θάνος), Περπερίδης.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Σούλης Παπαδόπουλος): Γκίτκος, Κατσιαρός, Γόγολος, Παλαιολόγος, Στουρνάρας (89’ λ.τρ. Καρράς), Πινδώνης, Κόλεφ (46’ Μπολάτι), Στογιάνοφ, Ανιέτε, Ογιαρμπίντε, Γιενγκά (82’ Γαλάνης).

"Ήμασταν καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο, χάσαμε δύο-τρεις ευκαιρίες που θα μπορούσαμε να προηγηθούμε. Δεν λέω για το δοκάρι που είχαμε, αλλά για δυο τρεις περιπτώσεις που έβγαλαν οι παίκτες της Δράμας πάνω στη γραμμή. Στο δεύτερο ημίχρονο ήταν ισορροπημένο το παιχνίδι, αλλά σίγουρα αν κάποια ομάδα δικαιούταν να πάρει κάτι παραπάνω, ήταν ο Ολυμπιακός" είπε μετά το ματς ο Σ. Παπαδόπουλος, που δέχθηκε και αρκετές ερωτήσεις για τη θητεία του στη Δόξα.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου