ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Κυριακή και επίσημα

κυριακή-και-επίσημα-99148

Στις 6.30 μ.μ. το θεσσαλικό ντέρμπι με την ΑΕΛ σύμφωνα και με τη διοργανώτρια αρχή

Ρεπορταζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Την Κυριακή στις 6.30 μ.μ. θα διεξαχθεί τελικά η αναμέτρηση ανάμεσα στη Νίκη Βόλου και την ΑΕΛ μετά και από την επίσημη ανακοίνωση της Football League και όπως είχε γίνει γνωστό και μέσα από το συνδρομητικό κανάλι (OTE TV) που θα μεταδώσει τον αγώνα.

Στο κυανόλευκο στρατόπεδο προετοιμάζονται πυρετωδώς ενόψει του μεγάλου θεσσαλικού ντέρμπι με την ομάδα της Λάρισας και ο τεχνικός Στέλιος Μανωλάς ανεβάζει ρυθμούς στις προπονήσεις καθημερινά.

Χθες οι κυανόλευκοι προπονήθηκαν το πρωί στο Πανθεσσαλικό Στάδιο με το τεχνικό επιτελείο να δίνει έμφαση στις ασκήσεις με μπάλα και να «τρέχει» τους ποδοσφαιριστές.

Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν πλην αυτό του Μπόζινταρ Τάντιτς, ο οποίος ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα προκειμένου να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στον προσαγωγό που είχε ως αποτέλεσμα να χάσει και το παιχνίδι με τον Φωκικό.

Ο Σέρβος μέσος με τα μέχρι στιγμής δεδομένα είναι αμφίβολος για το παιχνίδι της Κυριακής, ωστόσο όλα θα εξαρτηθούν μέχρι και τη τελευταία στιγμή μιας και στη Νίκη υπολογίζουν πολύ στην αξία του.

Στο τελευταίο παιχνίδι η ομάδα του Βόλου κατάφερε να κατακτήσει τους τρεις βαθμούς μετά από δύο ανεπιτυχή αποτελέσματα με τέρμα του Ουέλινγκτον στο 83’ και να πάρει βαθιά βαθμολογική ανάσα πλησιάζοντας και πάλι τις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.

Η Νίκη μέχρι στιγμής βρίσκεται στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας με 13 βαθμούς ισοβαθμώντας με τον Ολυμπιακό Βόλου ενώ στην δεύτερη και τρίτη αντίστοιχα βρίσκονται ο Εργοτέλης και η ΑΕΛ έχοντας από 14, με την Αναγέννηση Γιαννιτσών να προηγείται με 15.

Εκτός από την αναμέτρηση της Νίκης με την ΑΕΛ στην 9η αγωνιστική ο Εργοτέλης θα φιλοξενηθεί στα Μέγαρα από τον Βύζαντα, η Αναγέννηση Γιαννιτσών θα παίξει στο Αγρίνιο με τον Παναιτωλικό και ο Ολυμπιακός θα παίξει στη Δράμα με τη Δόξα.

Οι κυανόλευκοι σε περίπτωση που οι πρωτοπόροι έχουν στραβοπατήματα μπορούν να βρεθούν ακόμη και στην πρώτη θέση, αλλά για να γίνει αυτό θα πρέπει πρώτα απ’ όλα να επικρατήσουν των «βυσσινί» βγάζοντας στο Πανθεσσαλικό τον καλό τους εαυτό.

Στο πλευρό των παικτών του Στέλιου Μανωλά θα βρίσκεται όμως και ο κόσμος της Νίκης ο οποίος αναμένεται να δώσει βροντερό παρών προκειμένου να αποτελέσει τον 12ο παίκτη.

Όπως έγινε γνωστό από την Τρίτη η Αστυνομία δεν επέτρεψε την οργανωμένη μετακίνηση στους φιλοξενούμενους οι οποίοι ζήτησαν 1.000 εισιτήρια, ωστόσο η απάντηση ήταν αρνητική στη σύσκεψη που έγινε στην Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας.

Το Σάββατο οι Νέοι με Πιερικό

Το Σάββατο (17/11) θα υποδεχθεί η ομάδα Κ-20 της ΠΑΕ Νίκη Βόλου τον Πιερικό στο γήπεδο της Μητρόπολης Δημητριάδος για τη δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Football League Νέων. Η αναμέτρηση, σύμφωνα με το πρόγραμμα που εξέδωσε η διοργανώτρια αρχή, θα ξεκινήσει στις 3 μ.μ. και διαιτητής θα είναι ο κ. Καλανζής από τη Λάρισα με βοηθούς τις κ.κ. Πίπι και Ντούρμα επίσης από την Λάρισα. Υπενθυμίζεται πως στην πρώτη αγωνιστική οι παίκτες των Παναγιώτη Παπαρίζου και Σωτήρη Πετσιμέρη είχαν ηττηθεί με 2-0 από τους Νέους την ΑΕΛ.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου