ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Το μυαλό στη Δράμα

το-μυαλό-στη-δράμα-99181

Στο Σαββατιάτικο παιχνίδι με τη Δόξα έχει στραμμένο πλέον το ενδιαφέρον του ο Ολυμπιακός Βόλου

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Στο Σαββατιάτικο παιχνίδι στη Δράμα με τη Δόξα έχει στραμμένο πλέον το ενδιαφέρον του ο Ολυμπιακός Βόλου που ξεκίνησε χθες την προετοιμασία του για το παιχνίδι…

Στο δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι εκτός έδρας για τον Ολυμπιακό Βόλου ο στόχος είναι ο ίδιος, δηλαδή το θετικό αποτέλεσμα.

Οι ερυθρόλευκοι μετά το πρώτο φετινό διπλό σε βάρος της Αναγέννησης Γιαννιτσών στην Έδεσσα την περασμένη Κυριακή πλησίασαν στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας και θέλουν η προσπάθειά τους να έχει συνέχεια απέναντι στη Δόξα Δράμας το Σάββατο…

Η ψυχολογία των ερυθρόλευκων βρίσκεται σε υψηλά επίπεδα μιας και η νίκη στην Έδεσσα στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής ήταν η δεύτερη συνεχόμενη μετά και από την επικράτηση επί της Αναγέννησης Επανωμής.

Αφού στην 9η παίζει στη Δράμα, στη 10η υπάρχει το ματς Τετάρτη 21/11 Ολυμπιακός Βόλου – Παναιτωλικός, μετά παίζει πάλι Σέρρες με Εθνικό Γαζώρου, στη 12η αγωνιστική θα υποδεχθεί την Παναχαϊκή και μετά θα παίξει στη Φυλή με τον Θρασύβουλο.

Η προετοιμασία των «ερυθρολεύκων» συνεχίζεται σήμερα για να υπάρξει ετοιμότητα κόντρα στη Δόξα στην οποία ο Σούλης Παπαδόπουλος ήταν προπονητής πριν έρθει στο Βόλο.

Η Σαββατιάτικη είναι δύσκολη αναμέτρηση καθώς η Δόξα δείχνει να βρίσκει το δρόμο της μετά τη μεγάλη νίκη που πέτυχε στην Κατερίνη.

Όσον αφορά στις απουσίες, ο Μπολάτι εξέτισε την τιμωρία μίαςαγωνιστικής λόγω της κόκκινης που δέχθηκε στο ματς με την Επανωμή . Ενδέχεται πάντως να επιστρέψει και ο Δημήτρης Τσιάτσιος, ο οποίος αντιμετώπισε πρόβλημα στα πλευρά και η κατάσταση του θα εκτιμηθεί σήμερα, ενώ εκτός πλάνων βρίσκεται ο Ιμπραχίμα Μπακαγιόκο, ο οποίος είχε υποβληθεί σε εγχείρηση ομφαλοκήλης και θα απουσιάσει για περίπου ένα μήνα ακόμα.

Σημαντικό ματς

Στον τηλεοπτικό σταθμό «Άλφα» μίλησε ο προπονητής της Δόξας Δράμας, Παναγιώτης Τζαναβάρας, ο οποίος αναφέρθηκε τόσο στο παιχνίδι του Σαββάτου με τον Ολυμπιακό Βόλου και την ερχομό του Σούλη Παπαδόπουλου ξανά στη Δράμα, όσο και για την ομάδα του και το πρωτάθλημα της Football League.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Παναγιώτη Τζαναβάρα:

Για τον ερχομό του στη Δόξα: «Όταν μου έγινε η πρόταση δεν είχα παρά να τη δεχτώ. Ήρθα με αρκετά όνειρα και φιλοδοξίες. Η εμπειρία μου από τον Αστέρα Τρίπολης με βοηθάει στα βήματα που κάνω τώρα, καθώς η ομάδα έπαιζε τότε στη Superleague. Έχω μάθει στις δύσκολες αποστολές, οπότε δεν φοβήθηκα να έρθω στη Δόξα».

Για τον ερχομό του Σούλη Παπαδόπουλου ξανά στη Δράμα: «Δεν θεωρώ ότι ο Σούλης Παπαδόπουλος δεν είναι καλός προπονητής. Δεν του βγήκαν τα αποτελέσματα.Το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Ολυμπιακό Βόλου είναι πολύ σημαντικό όχι γιατί έρχεται ξανά στη Δράμα ο Σούλης Παπαδόπουλος, αλλά επειδή είναι μεγάλο παιχνίδι».

Για το αν η ομάδα έχει περιθώρια βελτίωσης: «Η Δόξα με άριστα το δέκα βρίσκεται στο τέσσερα. Δεν μπορεί ένας παίκτης να παίζει τη μία στόπερ και την άλλη στη μεσαία γραμμή. Θέλουμε να δημιουργήσω έναν κορμό στην ομάδα.Μέσα από εκεί θα έρθει η βελτίωση».

Για το ρόστερ της Δόξας: «Δεν είναι το πιο ακριβό, αλλά ούτε και το πιο φθηνό. Είναι καλό το ρόστερ».

Εκδρομή στη Δράμα

Εκδρομή στη Δράμα για την παρακολούθηση του αγώνα του Ολυμπιακού Βόλου διοργανώνει ο νεοσύστατος σύλλογος φιλάθλων "Μυρμιδόνες" που προχώρησε στην παρακάτω ανακοίνωση:

"Μετά την υπέροχη νίκη της ομάδας μας στην Έδεσσα θέλουμε να δώσουμε τα συγχαρητήρια μας στους παίχτες και να τους διαβεβαιώσουμε ότι είμαστε δίπλα τους πάντα . Η λέσχη μας διοργανώνει εκδρομή το Σάββατο για την πόλη της Δράμας για τον αγώνα με τη Δόξα. Όλοι μαζί θα πανηγυρίσουμε… ακόμη ένα διπλό για την ομαδάρα μας και να φτάσουμε στο στόχο της ανόδου που είναι η φυσική μας κατηγορία η Σουπερ λιγκ.

Η ομάδα χρειάζεται τον παλμό και την φωνή μας.

Κόστος μεταφοράς 20 ευρώ με την εγγραφή θα καταβάλλονται τα 10 ευρώ Πληροφορίες και συμμετοχές στην εκδρομή στο τηλ. 6987289126 Γιάννης".

Με Λάρισα οι Νεοι

Το πρωτάθλημα Νέων της Football League συνεχίζεται το σαββατοκύριακο 17-18 Νοεμβρίου με τα παιχνίδια της 2ης αγωνιστικής. Ο Ολυμπιακός στις 12 το μεσημέρι του Σαββάτου θα αντιμετωπίσει τη Λάρισα στο ΕΑΚ του Βόλου.

Αναλυτικά το πρόγραμμα στον 2ο όμιλο του πρωταθλήματος Νέων της Football League:

Σάββατο 17 Νοεμβρίου

ΑΕΛ Καλλονής – Δόξα Δράμας (12:00, Δημ. Στάδιο Αγιάσου).

Ολυμπιακός Βόλου – ΑΕΛ (12:00, Εθνικό Στάδιο Βόλου).

Καβάλα – Πανσερραϊκός (15:00, Δημ. Στάδιο Χαλκερού).

Νίκη Βόλου – Πιερικός (15:00, Γήπεδο I.M. Δημητριάδος).

Κυριακή 18 Νοεμβρίου

Εθνικός Γαζώρου – Αν. Επανωμής (11:00, Δημ. Γήπεδο Γαζώρου).

Ηρακλής – Αν. Γιαννιτσών (11:00, Γήπεδο Μίκρας)

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου