ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Έρχονται 500.000 ευρώ για Βιεϊρίνια

έρχονται-500-000-ευρώ-για-βιεϊρίνια-105698
Συμπληρώθηκε το όριο των 15 συμμετοχών του Βιεϊρίνια στη Βόλφσμπουργκ και το ταμείο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα ενισχυθεί σύντομα με 500.000 ευρώ.
Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια φέρνει ακόμη χρήματα στον ΠΑΟΚ. Όπως επιβεβαιώθηκε και από τους ανθρώπους της Βόλφσμπουργκ πριν λίγες μέρες, ο Πορτογάλος συμπλήρωσε το όριο των 15 συμμετοχών με τη φανέλα των "Λύκων" σε επίσημα παιχνίδια.
Αυτό απαιτούνταν προκειμένου ο ΠΑΟΚ να εισπράξει εξτρά 500.000 ευρώ, όπως προβλεπόταν από τη συμφωνία πώλησης του στη γερμανική ομάδα.
Συμμετοχές πιστώνονταν στον ΠΑΟΚ, κάθε φορά που ο 26χρονος μεσοεπιθετικός έπαιζε για τουλάχιστον 46 λεπτά ή ακόμη κι όταν έχανε δύο συνεχόμενα παιχνίδια λόγω τραυματισμού.
Βάσει της επίσημης ενημέρωσης από την πλευρά της Βόλφσμπουργκ στον ΠΑΟΚ, τα χρήματα θα μπουν στο λογαριασμό της ΠΑΕ ΠΑΟΚ μόλις συνεδριάσει το διοικητικό συμβούλιο των "Λύκων" και επικυρωθεί η καταβολή του ποσού των 500.000 ευρώ στον ΠΑΟΚ.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ανάλογο ποσό προβλέπεται όταν ο Βιεϊρίνια συμπληρώσει ακόμη 15 συμμετοχές.

Τέλος, πρέπει να αναφέρουμε ότι τα γερμανικά μέσα ενημέρωσης μιλούν για επαφές της Βόλφσμπουργκ με τον Κλάους Άλοφς (ο ίδιος τις αρνείται) προκειμένου να αντικαταστήσει τον Μάγκατ. Η επιλογή του "αφεντικού" των αποδυτηρίων θα καθορίσει και το μέλλον της σχέσης Βιείρίνια-Βόλφσμπουργκ που τελευταία δεν διάγει καλές μέρες.

sport24.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου