ΒΟΛΕΪ

Στον τελικό του Κυπέλλου η Αργώ

στον-τελικό-του-κυπέλλου-η-αργώ-106838
Στον τελικό του Κυπέλλου Γυναικών της περιφέρειας κεντρικής Ελλάδας για το γυναικείο βόλεϊ, προκρίθηκε ο ΑΣ ΑΡΓΩ, που κέρδισε τον ΑΣΚΛΗΠΙΟ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΜΕ 3-1 σετ στο κατάμεστο κλειστό γυμναστήριο "ΒΑΚΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ".
Ο αγώνας ήταν πραγματικά συναρπαστικός με όμορφες φάσεις και από τις δύο πλευρές και κράτησε σε αγωνία μέχρι το τέλος όλους τους φιλάθλους που τον παρακολούθησαν.
Η ΑΡΓΩ στο 1ο σετ δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στην αντίπαλό της και παίζοντας καταπληκτικό βόλεϊ το κέρδισε με 25-15. Στο 2ο σετ η ομάδα των Τρικάλων βελτιώθηκε αρκετά, αλλά το σετ έστω και δύσκολα το κέρδισε η ομάδα του Βόλου με 25-23 . Το 3ο σετ το κατέκτησε η ομάδα των Τρικάλων με 25-22 , που με πολύ καλό σερβίς «χάλασε» την υποδοχή της ΑΡΓΟΥΣ και την ανάγκασε σε λάθη στην επίθεση, Στο 4ο σετ οι δύο ομάδες πήγαιναν πόντο πόντο, αλλά η ΑΡΓΩ δείχνοντας μεγαλύτερη αποφασιστικότητα στο τέλος το κέρδισε με 25-23. Από την πλευρά της ΑΡΓΟΥΣ, ιδιαίτερα επισημαίνεται η απόδοση της Έλσας Κωστάμη που είχε 19 τελειωμένες επιθέσεις.
Τον αγώνα διαιτήτευσαν με επιτυχία η κα Τόκα Αικατερίνη και Κα Ζαρογιάννη Μαρίνα του συνδέσμου διαιτητών Θεσσαλίας.
ΑΣ ΑΡΓΩ: (Σταθόπουλος -Γεωργουλάς) Καραναστάση, Λεφάκη, Κωστάμη Ε., Τάσσου, Παπανικολάου, Παρισάκη, Πόλη , Καλεσοπούλου, Παπαθανασίου, Δαλλά, Βούλγαρη, Καλοφορίδη.
ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ: (Ιοτσέβ) Τόλιου, Λεπενιώτη, Ντιρογιάννη, Βουλγαράκη, Γιαννούλη, Καπέλου, Σακελλαρίου, Γεωργίου, Γκουτζιούμα, Γιαννοπούλου, Τεντολούρη, Μιχαήλ.
Στον άλλο ημιτελικό ΑΟ Σουφλαρίων πήρε τη πρόκριση κερδίζοντας στο Βόλο με 3-2 σετ την ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ
Επιτυχίες για Νεάνιδες και Παγκορασίδες
Στα βήματα των γυναικών και οι μικρές της ΑΡΓΟΥΣ, οι οποίες πρόσθεσαν άλλη μια επιτυχία στην φετινή πορεία του συλλόγου, με την χθεσινή νίκη τους μέσα στον Αλμυρό επί του αξιόμαχου ΓΣ Αλμυρού με 3-1 σετ. Οι Παγκορασίδες έδειξαν το ταλέντο τους και απέδειξαν ότι αποτελούν μία ομάδα, που είναι από τους βασικότερους πρωταγωνιστές του πρωταθλήματος.
ΓΣ ΑΛΜΥΡΟΥ: (Ξύδης) Βαλουξή,Θέου,Καλογήρου,Γραψίδη,Χατζηκυριάκου, Ζαντιώτη,Καραμάνη, Ξάνθη Ξ.,Ξάνθη Ε.,ΞάνθηΠ .,Κυρίτση, Παπαδοπούλου, Πανταζή, Κραβαρίτη, Χουλιάρα, Νταηλιάνη.
ΑΣ ΑΡΓΩ: ( Σταθόπουλος-Γεωργουλάς ) Διαλλά, Κουτσουνίδη, Κάστανου,Γεωργουλά, Κατσογιάννου, Γάκη, Ζαφειρίου Μ., Ζαφειρίου Αικ., Λωρίδα, Καραγιάννη, Γκαλάκου.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 1ου Ομίλου Παγκορασίδων
1.ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΛΑΡ. 6β (9-1σετ) 3αγώνες
2.ΓΣ ΑΛΜΥΡΟΥ 5β (7-3σετ) 3αγώνες
3.ΑΣ ΑΡΓΩ 4β (6-0σετ) 2 αγώνες
4.ΓΣ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ 4β (4-6σετ) 3αγώνες
5.ΑΟ ΣΟΥΦΛΑΡΙΩΝ 3β (3-3σετ) 2αγώνες
6.ΓΣ ΒΟΛΟΥ 3β (0-9σετ) 3αγώνες
7.ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΑΜΠ. 2β (0-6σετ) 2αγώνες
Επίσης με άλλη μία επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του τριημέρου, αφού η ομάδα των νεανίδων κέρδισε τη Δευτέρα 5 Νοεμβρίου στο κλειστό της Ν. Ιωνίας την ομάδα της ΝΙΚΗΣ ΒΟΛΟΥ με 3-0 σετ (25-8,25-18,25-12).
ΓΣ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ: (Ξανθόπουλος) Νικολούλη, Τσιαγκλαγκάνου, Προυσιώτη, Μπουσδούκου, Μακανίκα, Χαραλαμπίδη,Κόφφα.
ΑΣ ΑΡΓΩ: (Σταθόπουλος-Γεωργουλάς) Καλεσοποπύλου, Παρισάκη, Πόλη , Παπαθανασίου, Παπούλια , Βούλγαρη, Καλοφορίδη, Μπάδα, Μπλατσή, Δεληογλάνη, Τσίτρα
Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου ο ΑΟ ΣΟΥΦΛΑΡΙΩΝ κέρδισε μέσα στα ΦΑΡΣΑΛΑ τον τοπικό Γυμναστικό με 3-0 σετ, παρατείνοντας το ενδιαφέρον για την κατάληψη της πρώτης θέσης του 2ου ομίλου μέχρι την τελευταία αγωνιστική.
BΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 2ου ΟΜΙΛΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΝΕΑΝΙΔΩΝ σε 5 αγώνες
1.ΑΣ ΑΡΓΩ 10 βαθ. 12-3 σετ (πόντοι 356-276 +80)
2.ΑΟ ΣΟΥΦΛΑΡΙΩΝ 10 βαθ. 12-3 σετ (πόντοι 356-288 +68)
3.ΓΣ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ 6 βαθ. 3-10 σετ
4.ΓΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ 6 βαθ. 4-12 σετ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου