ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αλέσιο: «Νίκη πάση θυσία με Τσέλσι»

αλέσιο-νίκη-πάση-θυσία-με-τσέλσι-107174

Μονόδρομο αποτελεί για τη Γιουβέντους η νίκη στο επόμενο παιχνίδι του Champions League, όπως δήλωσε ο Άντζελο Αλέσιο μετά την επικράτηση των «μπιανκονέρι» με σκορ 4-0 επί της Νόρτζελαντ.

Η ιταλική ομάδα παραμένει στην τρίτη θέση του 5ου ομίλου, έχοντας έναν βαθμό λιγότερο από την Τσέλσι και την Σαχτάρ Ντόνετσκ. Έτσι πρέπει να πάρει το «τρίποντο» απέναντι στους Λονδρέζους σε δύο εβδομάδες.

«Οπωσδήποτε, πρέπει να κερδίσουμε πάση θυσία την Τσέλσι μέσα στην έδρα μας και να κερδίσουμε μία θέση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Θέλαμε να έχουμε ρυθμό και οι παίκτες είχαν την απαραίτητη θέση και αποφασιστικότητα για ένα τέτοιο ματς. Κάναμε σπουδαίο παιχνίδι, αφού πετύχαμε τέσσερα γκολ και θα μπορούσαμε να είχαμε σημειώσει περισσότερα. Πιέζαμε αρκετά στην περιοχή του αντιπάλου και παίζαμε το ποδόσφαιρο που θέλαμε», ανέφερε αρχικά ο βοηθός του Αντόνιο Κόντε και πρόσθεσε:

«Ο Τζιοβίνκο έπαιξε πολύ καλά. Ξέραμε ότι είναι πολύ ποιοτικός ποδοσφαιριστής. Είναι κρίμα που δεν κατάφερε να πετύχει ένα γκολ ο (Αλεσάντρο) Μάτρι, αλλά έπαιξε πολύ καλά. Ο Κόντε επιλέγει τους επιθετικούς ανάλογα με το παιχνίδι και βασίζεται στα χαρακτηριστικά του αντιπάλου. Είναι σημαντικό να είναι έτοιμοι, όπως ήταν απόψε ο Φάμπιο Κουαλιαρέλα».

sport-fm.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου