ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Βιλανόβα: «Αυτό είναι το παιχνίδι μας»

βιλανόβα-αυτό-είναι-το-παιχνίδι-μας-107621

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Τίτο Βιλανόβα για την Σέλτικ, η οποία κατάφερε να κερδίσει την Μπαρτσελόνα για την 4η αγωνιστική του Champions League.

Μάλιστα, ο τεχνικός των «μπλαουγκράνα» αστειεύτηκε λέγοντας ότι θα μπορούσε να εισηγηθεί την απόκτηση πιο ψηλών ποδοσφαιριστών, όμως έτσι θα άλλαζε η φιλοσοφία και το παιχνίδι της ομάδας του.

«Πρώτα από όλα θα ήθελα να συγχαρώ Σέλτικ για τη νίκη της. Το γήπεδο ήταν εντυπωσιακό. Έχω πάει σε πολλά γήπεδα, αλλά ποτέ δεν έχω δει κάτι παρόμοιο. Τους εύχομαι χρόνια πολλά (σ.σ.: προχθές συμπλήρωθηκαν 125 χρόνια από την ίδρυση του σκοτσέζικου συλλόγου)», ανέφερε αρχικά ο 44χρονος προπονητής και πρόσθεσε:
«Ξέραμε ότι θα μας δυσκολέψουμε. Κατάφεραν να πετύχουν δύο γκολ, έχοντας δημιουργήσει μία μόλις φάση. Θα μπορούσαμε να αποκτήσουμε ψηλούς ποδοσφαιριστές, αλλά αυτό είναι το παιχνίδι που θέλει να βλέπει ο κόσμος από την Μπαρτσελόνα».
Στη συνέχεια, ο Καταλανός τεχνικός τόνισε: «Πρέπει να πούμε πολλά μπράβο στον Φρέιζερ Φόρστερ, ο οποίος έκανε ένα σπουδαίο ματς. Είχαμε αρκετές ευκαιρίες για να κερδίσουμε, αλλά έτσι συμβαίνει στο ποδόσφαιρο. Δεν είναι η πρώτη φορά αλλά ούτε και η τελευταία».

Καταλήγοντας, ο Βιλανόβα μίλησε για την πρώτη ήττα της Μπαρτσελόνα μετά από εκείνη από τη Ρεάλ Μαδρίτης για το Σούπερ Καπ Ισπανίας: «Είπα ότι αυτό ήταν το πιο σημαντικό παιχνίδι τη φετινή σεζόν, αλλά είμαστε τυχεροί που απομένουν δύο αγώνες και μπορούμε να τερματίσουμε ως πρώτοι στον όμιλό μας».

sport-fm.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου